Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

"Πρόβα εκλογών" στη ΝΔ με τα ασφαλιστικά μέτρα να προκαλούν ερωτήματα για το τι και ποιόν εξυπηρετούν...

Μέσα σε κλίμα ανησυχίας μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της ΝΔ η εταιρεία "Έξυπνα Συστήματα", του κ. Γ. Σταγάκη  εξ αιτίας του ότι δεν επελέγη για τη διεξαγωγή των εκλογών, πραγματοποιείται σήμερα η γενική πρόβα των εσωκομματικών εκλογών από τη Vodafone. 
Και μόνο το γεγονός ότι τα tablets ήδη
έχουν φθάσει στα εκλογικά κέντρα και η γενική πρόβα πραγματοποιείται μία εβδομάδα, είναι παρήγορο, καθώς την προηγούμενη φορά η γενική πρόβα έγινε το βράδυ του Σαββάτου, δηλαδή λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια της εβδομάδος η Vodafone θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τυχόν λάθη και παραλείψεις.
Το "stress test" του συστήματος γίνεται σε συνθήκες πραγματικών εκλογών, καθώς η δοκιμή θα γίνει σε όλη την Ελλάδα και όπου έχουν δοθεί μέχρι σήμερα tablets και χειριστές. 
Η ΚΕΦΕ θα συνεδριάζει στη Λ. Συγγρού με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των υποψηφίων, ενώ οι τεχνικοί τους σύμβουλοι θα βρίσκονται την ίδια ώρα στα κεντρικά της εταιρείας Vodafone, προκειμένου να γίνει η γενική δοκιμή.
Εν τω μεταξύ τα ασφαλιστικά μέτρα της Genιus System θα εξετασθούν την Τετάρτη. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι -και σε επίπεδο υποψηφίων- που εκφράζουν την απορία τους τι εξυπηρετεί η εν λόγω προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αφού η εταιρεία του κ. Σταγάκη είναι γνωστό ότι ούτε τις δυνατότητες και τα εχέγγυα είχε για να επιλεγεί για ένα τόσο μεγάλο έργο ούτε ο ίδιος ως επιχειρηματίας διέθετε την δέουσα αξιοπιστία ώστε να μπορέσει να εγγυηθεί την απρόσκοπτη εκτέλεσή του, ώστε να μη γίνει και πάλι ρεζίλι η ΝΔ και γελοιοποιηθεί η όλη διαδικασία, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια εκλογής της 22ας Νοεμβρίου.
Ως εκ τούτου όλοι αναρωτιούνται τι και ποιά συμφέροντα εξυπηρετουν τα ασφαλιστικά μέτρα, δεδομένου ότι η ΝΔ ως ιδιώτης δεν καλύπτεται από περιορισμούς των διαγωνισμών του δημοσίου και θα μπορούσε και με απ' ευθείας ανάθεση να προχωρήσει στην παραχώρηση του έργου.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.