Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ενόχληση από τον παραγοντισμό Κων. Καραμανλή υπέρ μόνο του Ευαγ. Μειμαράκη. Στενοί του συνεργάτες πρωταγωνιστούν στον διχασμό των στελεχών και οπαδών.

Ενόχληση από τον παραγοντισμό Κων. Καραμανλή υπέρ μόνο του Ευαγ. Μειμαράκη. Στενοί του συνεργάτες πρωταγωνιστούν στον διχασμό των στελεχών και οπαδών.Πηγή: nonpapernews.gr
Αήθειες μέθοδοι πολιτικού εκβιασμού και παραταξιακού φόβου. Με αφορμή τη δημόσια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.
Επίθεση Γεωργιάδη σε Καραμανλή: «Είμαστε κι εμείς Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο ο Μεϊμαράκης». Δυσαρέσκεια στους τρείς υποψήφιους αρχηγούς από τη δημόσια παρέμβαση, μέσω MEGA του πρώην Πρωθυπουργού, την οποία επιβεβαίωσε με τη σιωπή του και σε αυτήν την περίπτωση.

Εκτίμηση κορυφαίων παραγόντων της παράταξης είναι ότι η «ομάδα Καραμανλή» κινδυνεύει να υποστεί μεγάλη κομματική και πολιτική ήττα με την μονομερή ανάμιξη του στις εσωκομματικές εκλογές, με σκοπό να τις κατευθύνει αποφασιστικά. Υποστηρίζουν ότι ήδη υπήρξε βλαπτική για τον ίδιο προσωπικά αλλά και την παράταξη η ανάμιξη του στις εκλογές για το Δημοψήφισμα, που απέδωσαν απογοητευτικά ποσοστά υπέρ της ΝΔ στη Μακεδονία.
Συγκεκριμένα, σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε -και αναμένεται να προκαλέσει στο εγγύς μέλλον- η δημόσια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή υπέρ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την αρχηγία της ΝΔ. Του καταλογίζεται ότι δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου μέχρι σήμερα να κάνει δηλώσεις σε βάρος της πολιτικής της Κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα (αντίθετα διοχετεύεται συστηματικά η συμπάθεια και η παράλληλη συμπάθεια Καραμανλή- Τσίπρα). Επίσης ότι η διοχέτευση της διαρκούς αγωνίας του για την ενότητα και πρόοδο της ΝΔ είναι υποκριτική, καθώς –κυρίως μέσα του Βαγ. Αντώναρου και πρόσφατα- ενεργεί διχαστικά και φατριαστικά στον χώρο της ΝΔ.
Πρώτος ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.
«Τι σημαίνει ότι μόνο ο Μεϊμαράκης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας; Οι υπόλοιποι δεν είμαστε Νέα Δημοκρατία;», είπε σε οργισμένο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κώστας Καραμανλής έκανε τέτοια δήλωση», κατέληξε.
Αντίδραση, πάντως, αναμένεται αύριο και από έναν άλλο υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού υπέρ του κ. Μεϊμαράκη.

2 σχόλια:

  1. Ναι ειδικά ο Άδωνις γεννήθηκε μέσα στην ΝΔ. Από μικρός ήταν σε ΜΑΚΙ, ΟΝΝΕΔ,ΔΑΠ. Ασε μας ρε Γεωργιάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.