Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνις: "Αυτοί που σέβονται τον Κώστα Καραμανλή πρέπει να τον προστατεύουν"

"Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι ουδέτερος", ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στις διαρροές που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να στηρίζει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.
"Αυτοί που σέβονται τον Κώστα Καραμανλή πρέπει να τον προστατεύουν" δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την στήριξη που φέρεται να παρέχει ο πρώην πρωθυπουργός στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

"Ο Καραμανλής είναι το όλον της παράταξης και κάποιοι πάνε να τον περιορίσουν και αυτό είναι λάθος" τόνισε και πρόσθεσε ότι αν ήταν υποψήφιος κανείς δεν κατέβαινε απέναντι του.
Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega καλώντας τους εκλογείς να τον ψηφίσουν. "Θέλω μία ΝΔ που θα είναι πολιτικός πρωταγωνιστής. Ως πρόεδρος θα πηγαίνω αυτοπροσώπως σε συναντήσεις με πολίτες και φορείς, όπως πηγαίνω και τώρα ως βουλευτής", σημειώσε, ενώ στη συνέχεια έστρεψε τη συζήτηση στο θέμα του Λάκη Λαζόπουλου, εξαπολύοντας πυρά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Για άλλη μία φορά άφησε αιχμές για τους Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Σάκη Ιωαννίδη με αφορμή την παρουσία τους στην παράσταση Λαζόπουλου. "Θα καθόταν ο Άδωνις στην ουρά για να φωτογραφηθεί με τον μεγαλύτερο προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι. Άρα τα πρωτοπαλήκαρα του Μεϊμαράκη δεν θα είχαν την ίδια στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ σε σύγκριση με εμένα. Ο κ. Μεϊμαράκης θα ήταν πολύ πιο ήπιος σε σύγκριση με εμένα. Δεν το λέω απαξιωτικά", σημείωσε στη συνέχεια.
Σχολιάζοντας τέλος τη δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου, είπε πως ο ίδιος δεν θα χαρακτήριζε "εθνάρχη" τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως "δεν θα τον εκτελέσω κιόλας γι' αυτό που είπε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.