Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αξίωμα επιβίωσης για τη ΝΔ η διεξαγωγή των εκλογών στις 20 Δεκέμβρη

Νέα προβλήματα φαίνεται ότι δημιουργεί στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ η προσφυγή στη Δικαιοσύνη που έκανε η αποκλεισθείσα εταιρεία, χαμένη του δεύτερου διαγωνισμού.
Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί έγινε τώρα η προσφυγή;
Για να αναβληθούν και πάλι οι εκλογές;
Μα αν η Δικαιοσύνη αποδεχθεί τα ασφαλιστικά μέτρα και τελικά πάμε σε νέο διαγωνισμό η εν λόγω εταιρεία πιστεύει ότι θα υπάρξει μέλος της
ΚΕΦΕ να ψηφίσει υπέρ της ή και να συμβεί κάτι τέτοιο πιστεύει κανείς ότι δεν θα υπάρχουν υποψίες για σκιές σε ό,τι συνέβη;
Εδώ τώρα με την προσφυγή και το μυαλό όλων πηγαίνει σε κάποιους που θεωρούσαν την εκλογή τους ή το πέρασμά τους στο Β' γύρο δεδομένο και τώρα αγωνίζονται να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Για λίγο περισσότερη σοβαρότητα από όλους.
Είπαμε ότι η ΝΔ στερείται ηγεσίας αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι και ξέφραγο αμπέλι...
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν πάση θυσία. Και αυτό αποτελεί αξίωμα επιβίωσης πλέον για τη ΝΔ

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

1 σχόλιο:

  1. Καθησυχαστικός ο Πλακιωτάκης. Βέβαιος για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών στη ΝΔ
    ==============
    Στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η εκλογική διαδικασία στο κόμμα θα ολοκληρωθεί ομαλά.

    Ο κ. Πλακιωτάκης ήταν απόλυτα καθησυχαστικός, παρά την προσπάθεια εταιρείας που “κόπηκε” από την ΚΕΦΕ να βάλει μπλόκο στην εκλογική διαδικασία.

    Ακόμα, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως η ακύρωση των εκλογών στις 22 Νοεμβρίου έπληξε το κύρος και την εικόνα της ΝΔ, πληγώνοντας τους φίλους του κόμματος.

    Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ανέλαβε σε μία δύσκολη συγκυρία, με στόχο να συντονίσει τις εσωκομματικές διαδικασίες και ταυτόχρονα να εκπληρώσει άρτια τον θεσμικό του ρόλο.

    Ο κ. Πλακιωτάκης κατέστησε σαφές ότι κύριο μέλημά του είναι η διατήρηση της ενότητας και της ηρεμίας, ενώ απηύθυνε έκκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου, ώστε «να κάνουμε όλοι μαζί πιο μεγάλη και πιο δυνατή τη ΝΔ».

    Ερωτηθείς για το σύμφωνο συμβίωσης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι το πολιτικό σύστημα δεν θα πρέπει να εθελοτυφλεί και πρόσθεσε ότι «είναι καιρός να αντιμετωπιστεί αυτή η κοινωνική πραγματικότητα».

    Όπως εξήγησε, ο σεβασμός στις προσωπικές επιλογές και στα προσωπικά δικαιώματα του καθενός είναι απόλυτα αναγκαίος.
    ΠΗΓΗ: ysterografa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.