Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Παραιτείται ο Μεϊμαράκης και ορίζει μεταβατικό πρόεδρο τον Πλακιωτάκη; - Ο καθένας με τον... "κηπουρό" του!!!- Η ΝΔ θέλει μεταβατικό πρόεδρο που με την παρουσία του να διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας

Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΝΔ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, αύριο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραιτηθεί και χρέη προέδρου θα ασκεί ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου 2011 οδηγήθηκε εκ των πραγμάτων σε παραίτηση, θέλησε να ορίσει πρωθυπουργό τον... "κηπουρό" του Φίλιππο Πετσάλνικο.
Όλο το τότε πολιτικό και οικονομικό σύστημα αντέδρασε και πρωθυπουργός έγινε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.
Σήμερα ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να αποχωρεί από την ηγεσία της ΝΔ και θέλει να ορίσει μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος τον δικό του... "κηπουρό",
τον κ. Πλακιωτάκη, με τη δικαιολογία ότι είναι Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος.
Το ερώτημα είναι θα αντιδράσουν το "κομματικό σύστημα" της ΝΔ;
Γιατί, θυμίζουμε, ότι η ΝΔ τις επόμενες δύο εβδομάδες έχει μπροστά της σημαντικές κοινοβουλευτικές μάχες και χρειάζεται πρόεδρο με κύρος, οξυδέρκεια και υψηλή αντίληψη για να μπορέσει να καλύψει το έλλειμμα μιας ανυπόληπτης Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και να διασφαλίσει το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

rigillis18.blogspot/ΧΨΑ

4 σχόλια:

  1. Ο μόνος από την Κ.Ο. που μπορεί να διαλύσει τον Τσίπρα στη συζήτηση του προϋπολογισμού είναι ο Άδωνις. Βάλτε τον μεταβατικό πρόεδρο! Από τον Μεϊμαράκη 1000 φορές καλύτερος είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε το Σαμαρά, το ίδιο με τον Άδωνη είναι. Να κάτσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία καμιά σαρανταριά χρόνια. Ο Σαμαράς και τα λάθη του έφεραν το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Αλλιώς ήταν τόσο άσχετοι, που δεν θα έβλεπαν κυβέρνηση ούτε σε 1000 χρόνια. Ο κόσμος δεν θέλει κούφια λόγια ή ατάκες, θέλει πράξεις που θα μας βγάλουν από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας δουλεύεις έτσι; Από πότε σας πειράζει εσάς ο σύριζα και θέλετε να φύγει; Από τον Ιανουάριο που είχατε δώσει τα χέρια με τον Τσίπρα; Όταν ο Σαμαράς από το πρωί έως το βράδυ μάζευε τα ελλείμματα της κυβέρνησης του άχρηστου της Ραφήνας και έπαιρνε συγχαρητήρια από όλο το ΕΛΚ ενώ το νεοκαραμανλιστάν ούτε έξω από το ΕΛΚ δεν μπορεί να περάσει; Αφού ιδεολογικά νεοκαραμανλιστάν και σύριζα είναι το ίδιο πράμα. Ο δικός σου εχθές στον Χατζηνικολάου μας είπε ότι είναι θετικός σε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον σύριζα, όταν οι άλλοι 3 υποψήφιοι το έχουν απορρίψει κατηγορηματικά.

      Το γελοίο είναι ότι μιλάνε για ατάκες/λόγια και πράξεις αυτοί που επί 5,5 χρόνια κυβέρνησαν μόνο με ατάκες/λόγια και ισοπέδωσαν τη χώρα. 'Εχουν τελικά πολύ θράσος οι γαλάζιοι συριζαίοι. Πολύ θράσος!

      Διαγραφή
    2. Απορώ ποιός νεοδημοκράτης χαρακτηρίζει έτσι τον Καραμανλή που ήταν ο μόνος αρχηγός ο οποίος πήρε δυο διαδοχικές τετραετίες από το ΘΑΣΟΚ. Ο "άχρηστος της Ραφήνας όπως λες" είχε απέναντί του τα κανάλια, το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ που έμπαιναν μέσα σε γραφεία και τα διέλυαν. Όταν οι άλλοι απειλούσαν με εμφύλιο για το παραμικρό, τι να έκανε; Πόλεμο; Είπε την αλήθεια στις τελευταίες εκλογές, έντιμα και σταράτα. Ο κόσμος όμως ψήφισε ΠΑΣΟΚ γιατί "λεφτά υπήρχαν"!!!
      Ο Σαμαράς έριξε το Μητσοτάκη που προσπάθησε να κάνει μεταρρυθμίσεις από το 1990. Και τότε η διαπλοκή πήδηξε να φάει τη ΝΔ. Μη λέτε λοιπόν για ελλείμματα δεν σας παίρνει. Να μην συνεργάζονταν με το ΠΑΣΟΚ τότε να είχαμε αποφύγει τα χειρότερα σήμερα. Αλλά και που πήγε με το ΠΑΣΟΚ τι έγινε; Ύφεση, Χαράτσια στους μικρομεσαίους, Λουκέτα... αλλά ο Βενιζέλος βγήκε λάδι για τα σκάνδαλα! Αυτή ήταν η "προσφορά". Και η διάσπαση. Τα χρέη του κόμματος τα ξέρεις; Γιατί έκλεισαν τα γραφεία γνωρίζεις; Ποιός δουλεύει ποιόν.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.