Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Σαμαρικό δείπνο με μενού τα εσωκομματικά

Μπορεί ο ίδιος ο κ. Σαμαράς να μην ασχολείται ενεργά με την προώθηση του εκλεκτού του υποψηφίου Απόστολου Τζιτζικώστα, αλλά ενημερώνεται τακτικά για την πορεία του, μέσω των στενών συνεργατών του που έχουν συνταχθεί στοι πλευρό του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας.
Έτσι λοιπόν την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε στο ουζερί "Νησιώτισσα" στην Πεντέλη  με τους στενούς του συνεργάτες Χρύσανθο Λαζαρίδη, Κώστα Μπούρα και Κώστα Καραγκούνη που πρόσφατα αποπέμφθηκε από εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς μπορεί να μην έχει λάβει δημοσίως υπέρ του κ. Τζιτζικώστα αλλά ο κ. Καραγκούνης έχει λάβει ανοικτά θέση υπέρ του ενώ ατύπως τον
ενισχύει και ο κ. Λαζαρίδης.
Ο κ. Μπούρας την περίοδο αυτή δεν ασχολείται με τα εσωκομματικά γιατί εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος (!!!) και δεν βρίσκει χρόνο στη ζωή του για άλλες ενασχολήσεις... Είναι αφιερωμένος στην νεαρά καλή του...
Η παρέα αν και συμφωνούσε σε όλες τις διαπιστώσεις της κάθησε μέχρι αργά. Και αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο των καλών μεζέδων που έχει το μαγαζί, αλλά και των... "παραμυθιών" που εξιστορούσε ο γνωστός παραμυθάς Κώστας Καραγκούνης από την εποχή που φανταζόταν ότι τον κυνηγούσε η "17 Νοέμβρη"!!!

rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.