Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τίτλοι τέλους για τον Σαμαρά σήμερα από τη Συγγρού

Διαβάζουμε στα parapolitika.gr ότι "Βουρκωμένος αποχώρησε πριν από λίγο από τα γραφεία της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς.
Από το πρωί πήγε στο γραφείο του τρίτου ορόφου όπου πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα και δέχτηκε τους στενούς του συνεργάτες και τους διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. " Θα είμαι δίπλα σας πάντα, δεν θα ξεχάσω τις
στιγμές που περάσαμε μαζί" είπε ο Σαμαράς αποχωρώντας από το γραφείο του όταν όσοι είχαν συγκεντρωθεί εκεί τον χειροκροτούσαν και του εύχονταν να είναι υγιής και να συμβάλλει με την εμπειρία του στα δύσκολα που περνάει ο τόπος.
Πέραν των συνεργατών, εκεί ήταν ελάχιστοι βουλευτές γεγονός που σχολιάστηκε έντονα. Αναμεσά τους ο Δ. Σταμάτης, Ο Α. Κατσανιώτης, ο Άκης Γεροντόπουλος , ο Χρ. Σταικούρας και ο ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης.
Ο Σαμαράς αποχωρεί μετά από περίπου 6 χρόνια στο τιμόνι του κόμματος. Πάντως, στην Συγγρού πέραν των συγκινητικών στιγμών του αποχαιρετισμού οι υπάλληλοι είναι ανάστατοι καθώς έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες και αγωνιούν γιά τις εξελίξεις στη ΝΔ, ένα κόμμα που χρωστάει στις Τράπεζες πάνω από 120 εκ ευρώ".
Πέραν της δικαιολογημένης ανθρώπινης συγκίνησης, σε αυτό που πρέπει να δώσει κανείς έμφαση είναι η τελευταία παράγραφος του ρεπορτάζ.
Γιατί δεκάδες υπάλληλοι της ΝΔ, οικογενειάρχες, μένουν απλήρωτοι επί μήνες. Και αυτό είναι ένα ζήτημα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί προσωπικά ο κ. Μεϊμαράκης.
Από όσα συγκινητικά διαδραματίσθηκαν στη Συγγρού θα μπορούσε κάποιος να επισημάνει ότι ο κ. Σαμαράς πλήρωσε για να εκλεγούν αρκετοί σημερινοί  βουλευτές, όχι μόνο κινητοποιώντας τον κομματικό μηχανισμό αλλά δίνοντας και ρευστό.
Η επένδυση που έκανε έπιασε τόπο από ό,τι φαίνεται μόνο στην περίπτωση του κ. Κατσανιώτη ο οποίος ένιωσε την υποχρέωση να πει καλό κατευώδιο στον πρώην αρχηγό του. Οι υπόλοιποι άραγε που πήγαν;
Όσο για τον Μανώλη Κεφαλογιάννη... Αυτός γραμμάτια ξοφλάει...
Για την ιστορία να πούμε ότι την ώρα που κάποιοι στη Συγγρού έκλαιγαν για την αποχώρηση Σαμαρά, κάποιοι άλλοι (και ήταν οι περισσότεροι) πανηγύριζαν. Και αυτό λέει πολλά

                                                                                                                
rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.