Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Λύση και από το εξωτερικό απέναντι στον Τσίπρα αναζητούν στη ΝΔ- Έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Μαργαρίτη Σχοινά



Μπορεί ο χρόνος κατά τον οποίο θα εκλεγεί η νέα ηγεσία της ΝΔ να προσδιορίζεται με τη συμφωνία ή την ανοχή όλων, για την άνοιξη του 2016, τα πρόσωπα, όμως που θα διεκδικήσουν την ηγεσία δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Αντιθέτως, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αφού  από τη μια κ. Μεϊμαράκης δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του με
αποτέλεσμα ορισμένοι εκ των επίδοξων διαδόχων να αντιμετωπίζουν με καχυποψία τις αποφάσεις του, ενώ από την άλλη αρκετοί να αναζητούν πρόσωπο που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κ. Τσίπρα ακόμα και εκτός συνόρων.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς από μερίδα ευρωβουλευτών έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα να προταθεί στον Μαργαρίτη Σχοινά, εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν, να αναμειχθεί ενεργότερα με τα νεοδημοκρατικά  με την προοπτική να υποστηριχθεί ακόμα και στην κούρσα της ηγεσίας.

Το σενάριο προβλέπει ο κ. Σχοινάς να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές εάν γίνουν πριν από την άνοιξη του 2016, και στη συνέχεια να προταθεί για την ηγεσία του κόμματος.

Βέβαια αυτοί που του πρότειναν φαίνεται ότι λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο κ. Σχοινάς δεν φέρεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα ευρωπαϊκά του καθήκοντα.

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.