Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τι οφείλει να κάνει ο κ. Μεϊμαράκης στο σημερινό Πολιτικό Συμβούλιο

Το απόγευμα στις 5.00 ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΝΔ κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα προεδρεύσει του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Εκεί εκτός από τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, θα συζητηθεί και το ζήτημα της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο κ. Μεϊμαράκης πρέπει να βάλει φρένο στο αστείο φαινόμενο όπου κάθε πικραμένος δηλώνει
υποψήφιος ευτελίζοντας μια σοβαρότατη διαδικασία.
Πρέπει, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Οργανωτικού να προσπαθήσει να ξανανοίξει τις Νονμαρχιακές Οργανώσεις αρχικώς και κατόπιν τις Τοπικές Οργανώσεις, ώστε να κινητοποιηθούν οι τοπικές κοινωνίες για να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για εκλογή νέου προέδρου.

Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσει από τώρα αν ο ίδιος θέλει να είναι υποψήφιος ή όχι όταν θα γίνει εκλογή από τη βάση, γιατί αν είναι και ο ίδιος υποψήφιος, αλλάζει τα δεδομένα και βρίσκεται σε πλεονεκλτική θέση σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους.
Τέλος, οφείλει να πάρει την έγκριση του Πολιτικού Συμβουλίου και να πάει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και να εκλεγεί Πρόεδρός της, γιατί σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής για να αναγνωρίζεται ως αρχηγός της Αξιωματική Αντιπολίτευσης και τυπικά, έτσι πρέπει να γίνει.

                                                                                                         rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.