Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ν. Δένδιας: Εγκληματική η αμέλεια του Βαρουφάκη- Απαιτείται εθνικό σχέδιο ανάπτυξης


Για εγκληματική αμέλεια κατηγόρησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Αθήνας Νίκος Δένδιας τον Γιάννη Βαρουφάκη στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1". Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε: 

·          Δεν μας το πρότεινε κανείς  και δεν  μπορούμε να μπαίνουμε σε διαλόγους για συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας  στην Κυβέρνηση, σε μία συζήτηση  που ουδείς έχει ανοίξει.

·         Αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά που γίνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης, υπάρχει μία κατάσταση κοινοβουλευτικής ανωμαλίας. Ο πρωθυπουργός πρέπει να εξετάσει  πώς θα αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, αλλά νέες εκλογές θα είναι καταστροφικές για την οικονομία.   
·         Πέρα από τη συμφωνία, η χώρα χρειάζεται εθνικό σχέδιο για την Ανάπτυξη και αυτό δεν μπορεί να είναι το νέο μνημόνιο.
·         Δημιούργησε τεράστια ζημιά στην διαπραγματευτική μας θέση  το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του. Στους εταίρους  δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το 61% των Ελλήνων ήθελε να φύγει από το ευρώ και θεώρησαν ότι οι ηθικοί δεσμοί διερράγησαν. 
·         Ως δικηγόρος αυτό που μπορώ να πως είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι προφανές ότι επέδειξε  εγκληματική αμέλεια.  Για να πω ότι είχε  για δόλο, θα πρέπει να έχω στοιχεία για να το αποδείξω και δεν έχω. Όμως η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ότι δεν θυμάμαι κανέναν τα τελευταία χρόνια που να έβλαψε την χώρα όσο ο κ. Βαρουφάκης.
·         Ο κ. Βαρουφάκης έφερε απέναντι στην χώρα τους πάντες. Αυτού του τύπου η επικοινωνία με την παγκόσμια κοινή γνώμη να μας έλειπε.                                                                             
rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.