Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Πρόταση στον Μεϊμαράκη να κάνει Επίτιμο τον Σαμαρά!!!



Διαβάζουμε ότι ο κ. Σαμαρά φεύγοντας από τη ΝΔ τα πήρε όλα…


Και ο συνάδελφος ΧΨΑ ερμηνεύοντας τη στάση του κ. Σαμαρά, εκτιμά ότι προφανώς θέλει να δημιουργήσει νέο γραφείο που να μοιάζει με εκείνο που είχε στη Συγγρού για να έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ακόμα πρόεδρος του κόμματος.

Δεν ξέρω, αλλά γνωρίζοντας τον ψυχικό κόσμο του κ. Σαμαρά πιστεύω ότι μάλλον έχει δίκιο ο συνάδελφος, γιατί να τίθεται θέμα
οικονομικό δεν μπορώ να το πιστέψω. Η αγαπητή πεθερά τον στήριζε σε ακόμα πιο δύσκολες ώρες…

Καταλήγοντας λοιπόν ότι ο λόγος που τα πήρε όλα είναι ότι θέλει να φτιάξει το προσωπικό του γραφείο όπως ήταν το γραφείο του προέδρου της ΝΔ για να νομίζει ότι ακόμα είναι πρόεδρος, έχω να κάνω μια σοβαρή πρόταση στον προεδρεύοντα στη ΝΔ, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Προτείνουμε λοιπόν στο συνέδριο να καταθέσει πρόταση για να ανακηρυχθεί ο κ. Σαμαράς Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ. Θα μου πείτε τον τίτλο αυτόν τον κατέχει ήδη ο κ. Μητσοτάκης… Ναι, ο κ. Μητσοτάκης είναι Επίτιμος Πρόεδρος, αλλά πουθενά δεν λέει το καταστατικό ότι η θέση αυτή είναι μοναδική.

Να ανακηρύξει λοιπόν τον κ. Σαμαρά Επίτιμο Πρόεδρο νούμερο 2 και να συστήσει και επίσημα ένα όργανο που θα είναι συμβουλευτικό του εκάστοτε προέδρου και το οποίο θα συνεδριάζει και θα κάνει εισηγήσεις στον Πρόεδρο.

Φαντάζεσθε τη σουρεαλιστική σκηνή να είναι στο ίδιο τραπέζι και να συζητούν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς;

Ώρε γλέντια….


Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ
 

1 σχόλιο:

  1. Όντως σουρεαλιστική σκηνή: Μητσοτάκης - Σαμαράς...
    Σκέψου ότι ο Σαμαράς έχει ρίξει δύο κυβερνήσεις του Μητσοτάκη και τη δική του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.