Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δάκτυλος των ….αρχαίων νεοδημοκρατών!



Πλέον έχω αρχίσει να ανησυχώ για τα πάντα! Σκέψου ότι της Ζωής της κακοφάνηκαν διάφορα και σε κάποια ρήση του λόγου της επεσήμανε πως «Η κυβέρνηση και ο υπουργός δίνουν δείγματα γραφής ότι δεν θα συμπεριφερθεί εκδικητικά εναντίον των εργαζομένων» για να προσθέσει όμως «από την άλλη όμως έχουν σημασία και τα υποδείγματα και ο παιδαγωγικός ρόλος των επιλογών και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι εκείνοι που επέλεξαν τον άχαρο ρόλο παραποίησης της πραγματικότητας μέσα
από την εντεταλμένη ενημέρωση στην συνείδηση κόσμου έχουν αξιολογηθεί αυστηρά. Το να εμφανίζεις τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ότι δέρνουν τα ΜΑΤ ή να κάνεις γκρίζα διαφήμιση μέσω ποδοσφαιρικών αγώνων όπως όταν έχασε η εθνική ομάδα και επί μισή ώρα υπήρχε λεζάντα «με το αριστερό… η εθνική στο Μουντιάλ δεν αποτελεί καλό δείγμα».
Σκέψου τώρα να πάει σε εκκλησία και να ακούσει το «Πιστεύω» τι έχει να γίνει όταν φτάσει στο σημείο: Και ανελθόντα εις τους ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. (Δηλαδή όταν μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του…) Άντε τώρα να την πείσεις ότι δεν είναι δάκτυλος των αρχαίων ….νεοδημοκρατών!!!!!! 
Η Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.