Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Νέα ήθη!!! Τώρα η «για πρώτη φορά Αριστερά Κυβέρνηση» διορίζει και τις συζύγους των υπουργών σε κρατικές θέσεις…

Μα τι γίνεται τελικά σε αυτήν την «πρώτη φορά Αριστερά» Κυβέρνης; Ο ένας (Τσίπρας) διορίζει τον ξαδελφό του στο ΥΠΕΞ και με την ιδιότητα αυτή κάνει μυστικά ταξίδια και διαπραγματεύσεις στο Ιράκ. Ο Άλλος (Κατρούγκαλος), διορίζει μια – μία τις συνεργάτιδές του στην εταιρεία που είχε ως ιδιώτης, στο υπουργείο του, ο άλλος διορίζει την γυναίκα του υφυπουργό, Μετανάστευσης (Χριστοδουλοπούλου) όντας υπουργός Ναυτιλίας και ο ίδιος (Δρίτσας), τώρα έχουμε και νέο περιστατικό:
Συμβία εν ενεργεία υπουργού διορίστηκε με απόφαση
του Αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου (ποιού άλλου), επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).
Πρόκειται για την Ιφιγένεια Καμτσίδου, συμβία του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου… (έχουν κάνει εδώ και καιρό Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης) είναι αναπληρωτής καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ, συνάδελφος δηλαδή του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είναι επίσης καθηγητής συνταγματολόγος.
Όχι, δεν ξέρουμε αν έχουν ολοκληρωθεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για να σας πούμε αν το σήριαλ των οικογενειακών διορισμών έχει συνέχεια. Άλλωστε η «για πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, καθημερινά μας δείχνει νέα μονοπάτια οικογενειοκρατίας και νεποτισμού τα οποία εμείς, οι της άλλης πλευράς, ποτέ δεν είχαμε τολμήσει να ακολουθήσουμε…

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

1 σχόλιο:

  1. Απαπαπαααα!!!!!
    Παιδιά εγώ πότε θα ....διοριστώ;;;
    Αυτοί που βάζετε έχουν ήδη δουλειά
    Εμείς οι άνεργοι τι θα κάνουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.