Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΨΑ , Ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΣΥΓΓΡΟΥΣΙΑΝΟΙ


Πολύ σωστά όσα έγραψε ο ΧΨΑ για τον βαψομαλλιά Θύμιο αγαπητό φίλο του προέδρου Αντώνη και μπροστάρη στο συνδικάτο του πιο αντιπαθούς για την κοινωνία (γιατί άραγε;) επαγγελματικού κλάδου στη χώρα!
Εύστοχη και η απορία του γιατί οι συντάκτες που ήταν παρόντες στην περιβόητη δήλωση του Θύμιου στη Συγγρού δεν άνοιξαν το στοματάκι τους να τον ρωτήσουν γιατί έκανε δηλώσεις έξω από τα γραφεία της ΝΝΔ-Δ21 και όχι έξω από τα γραφεία του συνδικάτου των ταξί…
Ο Γαλάζιος Καρχαρίας έψαξε, ρώτησε και έχει τις απαντήσεις.
Πρώτον αγαπητέ ΧΨΑ, ο Θύμιος είναι κυρίως κομματικό στέλεχος και δευτερευόντως συνδικαλιστής. Η ιδιότητά του μέλους της Κ.Ε της ΝΝΔ-Δ21 είναι γι’αυτόν μέγιστος τίτλος τιμής και τα συνδικαλιστιλίκια τα έχει …για άλλους λόγους…επαγγελματικούς!
Δεύτερον, μέρα παραμέρα μπαινοβγαίνει στην Κάτω Συγγρού γιατί προφανώς εκεί αισθάνεται ευτυχισμένος. Με τους ομοίους του κάνει παρέα ο άνθρωπος όπως όλος ο κόσμος δηλαδή!
Τρίτον, ο πρόεδρος Αντώνης του ανοίγει συχνά πυκνά την πόρτα καθώς οι δυο τους μαθαίνω περνάνε χάρμα καθώς μιλούν την ίδια γλώσσα…του λαϊκισμού…
Τέταρτον, πληροφορούμαι πως κάποιοι δημοσιογράφοι τόλμησαν όταν έκλεισαν οι κάμερες να ρωτήσουν τον κ. Θύμιο γιατί ήταν στην Κάτω Συγγρού και εκείνος έκπληκτος από την ερώτηση με απόλυτη φυσικότητα τους υπενθύμισε πως είναι κομματικό στέλεχος!
Πέμπτον, μόλις είχε πάρει οδηγίες και μέχρι να πάει στα γραφεία του συνδικάτου κινδύνευε να τις ξεχάσει ο άνθρωπος. Αφήστε που βρήκε έτοιμες στημένες τις κάμερες στην έξοδο του κατωσυγγρουσιανού κτιρίου!

Του Γαλάζιου Καρχαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.