Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«Έφαγαν πόρτα» τα σαμαρόπαιδα από τον Κοντογιάννη


Έχουν λυσσάξει την τελευταία εβδομάδα τα σαμαρομπλόκ με πρώτο και καλύτερο τα «Παραπολιτικά», να γράφουν ότι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ντόρα Μπακογιάννη και συζητά με υψηλά ιστάμενους από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.
Από όσο δυνάμεθα να γνωρίζουμε, γιατί εμάς εδώ στο «Ρηγίλλης18» μας αρέσει να κάνουμε ρεπορτάζ και να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις, τα σαμαρόπαιδα του Ζιγδαντώνη, έστησαν το δημοσίευμα και μετά προσέγγισαν τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας για να μεσολαβήσουν, δήθεν, εφ’ όσον υπάρχει διάθεση και εκ μέρους του Βουλευτή Ηλείας. Μάθαμε όμως ότι τα σαμαρόπαιδα «έφαγαν πόρτα» και μάλιστα άγρια από τον Γιώργο Κοντογιάννη, ο οποίος τους θύμισε ότι οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησε από τη ΝΝΔ- Δ21 δεν έχουν εκλέιψει. Και μάλιστα μάθαμε ότι τους είπε πως αν πρώτο του μέλημα ήταν η επανεκλογή του είχε κι από αλλού προτάσεις που του την εξασφάλιζαν και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια!!!
Πάντως από όσο ξέρουμε ο Γιώργος Κοντογιάννης όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα στη Β’ Αθηνών, όπου, μετά από παράκληση της Ντόρας Μπακογιάννη θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Πάντως η τακτική αυτή των κατωσυγγρουσιανών εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για αποδόμηση της Ντόρας Μπακογιάννη από κοινοβουλευτικά στελέχη.
Να απαξιώσουν τον Μαρκογιαννάκη μέσω της Ζήμενς απέτυχαν, να αποχωρήσει ο Κοντογιάννης απέτυχαν, το ίδιο θα συμβεί και με τον Αυγενάκη που θα είναι ο επόμενος στόχος...
Χ.Ψ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.