Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Γαλάζιο το ποτό για τα 48α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας!!!

 

Τελικά εκείνο που έκλεψε την παράσταση από τη χθεσινή δεξίωση (για λίγους που προσκλήθηκαν και ακόμα λιγότερους που παραβρέθηκαν), με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, ήταν το κοκτέιλ που σερβίριζαν νεαροί σερβιτόροι από το «Δειπνοσοφιστήριο», του γνωστού σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Το κοκτέιλ, που φέρει την ονομασία blue moon, περιέχει lime solution (μην έχετε την απαίτηση τώρα να σας εξηγήσω τι είναι αυτό, καθότι με έδερνε η

μανούλα μου στο χωριό να το μάθω αλλά ήμουν ανεπίδεκτη μαθήσεως), λευκό κρασί και μαστίχα. Το κοκτέιλ πάντως χρωματικά ταίριαζε με το επίσημο χρώμα της ΝΔ, αν και το «φωτιά στα κόκκινα» φόρεμα της εκθαμβωτικής Έλενας Ράπτη, είχε κερδίσει τα βλέμματα των μετεχόντων στη δεξίωση, πολλοί εκ των οποίων δεν κρατήθηκαν και έκαναν σχόλια για τον Γιάννη Μπρατάκο, με τα οποία στην ουσία εξέφραζαν τη ζήλεια τους προς το πρόσωπό του. Με τούτα και με εκείνα και με φωτογραφικά ενσταντανέ, τιμήθηκε δεόντως η ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ… Δεν ξέρω βέβαια, αν αυτό είχε στο νου του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν πριν από 48 χρόνια ίδρυσε τη ΝΔ, αλλά το γεγονός ότι οι επίγονοί του δεν τίμησαν με την παρουσία τους την δεξίωση και τον οικοδεσπότη, ίσως κάτι να λέει… Από την άλλη όταν λέμε ότι η ΝΔ είναι κόμμα λαϊκό, ίσως κανείς να περίμενε να δει στη δεξίωση, τουλάχιστον, μέλη από τη βάση της ΝΔ.... Δεν ήταν παρόντες ούτε μέλη της ΝΔ, ούτε καν υπάλληλοι της κεντρικής διοίκησης. Θα μου πείτε ότι το μπλε της παράταξης καλύφθηκε από το ποτό, όμως προφανώς στη λογική των εμπνευστών της δεξίωσης το «λαϊκό» καλύφθηκε από την έδρα της ΝΔ, όπου έγινε το event, δηλ. το ότι βρίσκεται στο… Μοσχάτο!!!

Είναι σαν να λέμε αστακός σε… λαδόκολλα!!!

Άντε!!! Χρόνια πολλά Νέα Δημοκρατία μας (πόσο "μας" είναι, δεν ξέρω....)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.