Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

«Θα με λες γιαγιά»: Η Φωτεινή Παντζιά περιγράφει την άλλη Ντόρα Μπακογιάννη και τη σχέση της με τον γιο της Αγγελο

 

Τεράστιο ήταν το κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη στην οποία προχώρησε χθες γνωστοποιώντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πολιτικοί, φίλοι και πολίτες έσπευσαν να ευχηθούν «περαστικά» στην κ. Μπακογιάννη που δημοσιοποίησε ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Φωτεινή Παντζιά, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «By The Glass» και μητέρα του Άγγελου τον οποίο υιοθέτησε από την Αιθιοπία.

Όπως διηγείται σε ανάρτησή της στο Facebook, «όταν ήρθε ο Άγγελος στην Ελλάδα και ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό και να κάνει παρέα με παιδάκια συνειδητοποίησε ότι εκτός από την μαμά και τον μπαμπά υπάρχουν και ο παππούς και η γιαγιά.

Πολύ σύντομα λοιπόν με τα λίγα ελληνικά που είχε μάθει άρχισε να ζητάει να έχει και αυτός γιαγιά». Εδώ ξεκίνησε ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς οι γονείς της Φωτεινής Παντζιά δεν είναι στη ζωή.

«Κάποια ημέρα που είχαμε βρεθεί με την Ντορα τον άκουσε να λέει στενοχωρημένος ότι αυτός δεν έχει γιαγιά και με την άνεση μιας γυναίκας που η αγάπη της είναι τόσο μεγάλη και σπουδαία του είπε αγόρι μου εγώ είμαι η γιαγιά σου. Θα με λες γιαγιά και θα είμαι η γιαγιά σου», γράφει η Φωτεινή Παντζιά και συνεχίζει:

«Την ίδια χρόνια κάναμε Πάσχα στο Καρπενήσι .

Ήταν όλα τα εγγόνια της Ντόρας και ο Άγγελος .

Την Μ. Παρασκευή λοιπόν και το Μ. Σάββατο που έπρεπε να πάμε εκκλησία ( δεν σήκωνε καμία κουβέντα για αυτό ) από στο ένα χέρι της κράτησε τον Άγγελο και στο άλλο ένα από τα εγγόνια της .

Με ένα αγέρωχο ύφος μπήκε μέσα στην εκκλησία και με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη προχώρησε να πάει στην θέση της κρατώντας ένα μαύρο παιδί που την φώναζε γιαγιά όλη την ώρα και αυτή εκεί να του εξηγεί τα πάντα .

Ο Άγγελος δεν σταμάτησε να την κρατάει από το χέρι και να την κοιτά στα μάτια.

Ένιωθε ευτυχισμένος γιατί είχε βρει και αυτός την γιαγιά του.

Την επόμενη ημέρα όλο το Καρπενήσι αναρωτιόταν ποιο ήταν αυτό το μαύρο παιδάκι που με τόσο αγάπη και καμάρι κρατούσε η Ντόρα και την φώναζε γιαγιά.

Θα της χρωστάω πάντα πόσο εύκολα χάρισε στον μικρό μου αυτή την χαρά αλλά και ασφάλεια».

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.