Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Έφυγε από τη ζωή το κομματικό στέλεχος της ΝΔ Βαγγέλης Μακράκης

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Βαγγέλης Μακράκης, πρόεδρος για χρόνια της ΟΝΝΕδ Βύρωνα, αλλά και κομματικό στέλεχος,  αντιδήμαρχος Βύρωνα και για χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Ένας συνεπής και έντιμος αγωνιστής, εργάτης της παράταξης της ΝΔ.

Ένα από τα παιδιά που πέρασαν από την ΟΝΝΕΔ Βύρωνα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μέσα από τον πρσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτισε τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη του, Βαγγέλη Μακράκη: «Α ρε

Βαγγέλη… Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς, ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης, σε κάθε στιγμή, σε κάθε πρόκληση, σε κάθε δυσκολία! Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας (πόσα αδέλφια μας της ΟΝΝΕΔ θα βρεις εκεί να σε περιμένουν και να σε υποδεχθούν), Καλό Παράδεισο Αντιδήμαρχε και Γραμματέα μας (πόσο επιβλητικά, αδιαπραγμάτευτα και με πάθος στήριξες και κράτησες την Δημοτική μας ομάδα στα τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο δύσκολα χρόνια της πορείας μας). Ο Βύρωνας σήμερα αποχωρίστηκε έναν μοναδικό εργάτη του, ένα ξεχωριστό παιδί του, έναν συνεπή αγωνιστή και έντιμο άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μακράκη».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 12 η ώρα στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης στον Βύρωνα.

Στη σύζυγό του Αριστέα και στις κόρες του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.