Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Τρύπες στο "πουλόβερ" του Άδωνη…

 ΠΑΡΕΛΘΟΝ αποτελεί από την κυβέρνηση ακόμα ένας στενός φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη ο προϊστάμενος του Ιδιαίτερου Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού Βασίλης Ανδρικόπουλος.

Όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία» το σχετικό ΦΕΚ που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισφραγίζει ακόμα μία αποχώρηση στελέχους φίλα προσκείμενου στον υπουργό Ανάπτυξης ο οποίος βλέπει σιγά σιγά το πουλόβερ να ξηλώνεται και ο ίδιος μετά και την αφαίρεση

αρμοδιοτήτων κατά τις αλλαγές του Αυγούστου να περιθωριοποιείται επικίνδυνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, της εφημερίδας, ο κ Ανδρικόπουλος με στενές σχέσεις  με τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της  Νέας Δημοκρατίας που είχε αναλάβει χρέη ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα ανάπτυξης αποχώρησε ύστερα από παράπονα ότι δεν κατάφερε να επιτύχει τους στόχους του στα καθήκοντά του ενώ φέρεται ότι προσπαθούσε να επανδρώσει με στελέχη της αρεσκείας του διάφορα υπουργεία.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ανδρικόπουλος σε ορισμένες «αποστολές» εμφανιζόταν και ως «αν’ αυτού» του Γενικού Διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου  Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος ως γνωστόν είναι ανεψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.