Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης με το πλοίο της γραμμής αλλά και στο Tinos Cup 2020



Στην Τήνο με πλοίο της γραμμής μετέβη για μια μίνι απόδραση από τις καθημερινές και αυξημένες υποχρεώσεις του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μίνι απόδραση στην Τήνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη -Με το πλοίο της γραμμήςΦορώντας ένα χαλαρό πουκάμισο και ένα casual παντελόνι, o πρωθυπουργός ταξίδεψε για ολιγοήμερες διακοπές, λόγω και του βεβαρημένου προγράμματός του. Μάλιστα, συναντήθηκε τυχαία και με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον πρωθυπουργό να συνομιλεί στο σαλόνι του πλοίου με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα που μετέβαινε και εκείνος στο «νησί της Παναγίας». Προορισμός και των δύο η Τήνος, στην οποία όπως είναι γνωστό έχουν εξοχικά. Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί μια μίνι απόδραση για το διήμερο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, πηγαίνει στο κυκλαδίτικο νησί για ξεκούραση.

Ο πρωθυπουργός στην Τήνο παρευρέθηκε σε  Τουρνουά ποδοσφαίρου το Tinos Cup 2020 φωτογραφήθηκε με τους μικρούς συμμετέχοντες

Το τουρνουά ΤΗΝΟΣ CUP λειτουργεί για 8η συνεχή χρονιά με ομάδες απο την Αττική και όχι μόνο.

Διοργανωτής είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Αντώνης Φώσκολος ο οποίος έχει τις ρίζες του στο νησί.

Το επιτυχημένο τουρνουά συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Τήνου και την ομόνυμη ομάδα ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ.

Συνήθως το ΤΗΝΟΣ CUP μαζεύει περίπου γύρω στα 1500 άτομα με πάνω από 25 ομάδες, που παίζουν ποδόσφαιρο. Φέτος λόγω του Κορωνοιού πήραν μέρος 14 ομάδες που αντιστιχούν μαζί με συνοδούς, γονείς και προπονητές σε περίπου 600 άτομα.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε την εμφάνισή του την ώρα που γινόταν ο τελευταίος αγώνας της 1ης ημέρας και φωτογραφήθηκε με μπαμπάδες και παιδιά.

Έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη τήρηση των μέτρων που είχαν πάρει οι διοργανωτές και σκόρπισε χαμόγελα σε όλους ενώ, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση ρωτώντας για το πόσες ομάδες παίρνουν μέρος και πόσα άτομα έρχονται στο νησί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.