Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το κράτος, την αυτοδιοίκηση και την επόμενη ημέρα


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΤην Τετάρτη 29 Απριλίου στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ που στόχο έχει την ενημέρωση των νέων για τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα.
Καλεσμένος αυτή τη φορά είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα αναπτύξει τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και της αυτοδιοίκησης την περίοδο της
πανδημίας, τις εθελοντικές δράσεις που μπορούν να βοηθήσουν τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, καθώς και το σχέδιο δράσης του κράτους για την επόμενη μέρα.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα ONNEDTalks συνεχίζονται με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Είμαστε βέβαιοι για έναν ουσιαστικό διάλογο αναφορικά με τη λειτουργία του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την επόμενη ημέρα της πανδημίας».
Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:
  • Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση onnedtalks@onned.gr
  • Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook
  • Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ
Το δεύτερο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.