Κυριακή 26 Απριλίου 2020

"Από τον δρόμο με αγάπη!" - Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να απολαύσει την συναυλία... εν κινήσει της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας



app-facebook
Alkistis Protopsalti Official
21 ώρες πριν
Image may contain: one or more people, sky and outdoor
Image may contain: 2 people, people standing and outdoor
Image may contain: 1 person, outdoor
Tonia Dragouni
Σε λίγο στους δρόμους της Αθήνας !! Μένουμε σπίτι ! Ανοίγουμε τα παράθυρα !!
Βγαίνουμε στα μπαλκόνια !!

"Συναυλία εν κινήσει» ξεκίνησε η αγαπημένη μας καλλιτέχνης Άλκηστις Πρωτοψάλτη το πρωί του Σαββάτου από την Τεχνόπολη στο Γκάζι. Πάνω σε ένα όχημα - φορτηγό το οποίο έγραφε το μήνυμα «Από τον δρόμο με Αγάπη!». Μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων ο οποίος ανέβασε στο Instagram μια
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητεςφωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα: «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σίγουρα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους και ιδιαίτερα για τους περαστικούς και τους κατοίκους της πρωτεύουσας, μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε.Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες ενθουσιάζοντας τον κόσμο και δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΜάλιστα το φορτηγό επάνω στο οποίο έκανε τη συναυλία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε και μία στάση μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου και  ανάμεσα στον κόσμο που βγήκε στον δρόμο και σταμάτησε για να απολαύσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια, ήταν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόλις η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τελείωσε το τραγούδι «Τα λαϊκά» που ερμήνευε, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

2 σχόλια:

  1. Στην κλαδική της ΝΔ κι'αυτή άντε παρέα με τον τέρη χρυσό και την κλειώ δενάρδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κλαδική της ΝΔ και η Πρωτοψάλτη,άντε παρέα στα αζήτητα με τον τέρη χρυσό και την κλειώ δενάρδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.