Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Η ...Μάχη της Κρήτης και ο στολισμός της Αθήνας!!!

Ψαρεύοντας τα... ντολμαδάκια και τη γυναικοπαρέα της Ντόρας πέσαμε στη ...Μάχη της Κρήτης που χτυπάει την Αθήνα!!!
Και χωρίς να γράψουμε ούτε κάτι παραπάνω, ούτε κάτι παρακάτω, δημοσιεύουμε την ψαριά μας από το https://www.zarpanews.gr/, και οι σκέψεις δικές σας:
"Άλλο πάλι κι αυτό…
Ως γνωστόν, εγώ με τον Βολουδάκη δεν ασχολούμαι, αλλά αυτό ήταν χοντρό…

Ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης που λέτε, έκανε παρέμβαση στο facebook, όπου τα “έχωσε” στον Κώστα Μπακογιάννη για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα για τα φώτα που τοποθετήθηκαν στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας (κάτω).“Το βλέπεις και σου πλακώνει την καρδιά. Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Δήμαρχο της Αθήνας ότι αυτό που προετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε είναι τα Χριστούγεννα” έγραψε στον λογαριασμό του ο βουλευτής Χανίων, “ρίχνοντας τα βέλη” του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, ενώ μέσω αυτού φαίνεται πως σκόπευε να “πληγώσει” τη μητέρα του, συντοπίτισσά του και συνάδελφο-βουλευτή Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Μανούσος μάλλον πως νιώθει παραγκωνισμένος, αφού ο έτερος συνάδελφός του βουλευτής Χανίων, Βασίλης Διγαλάκης υπουργοποιήθηκε στον νευραλγικό τομέα της Παιδείας, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη λειτουργεί σαν το “σοφό” της παράταξης, τραβώντας αυτιά σε όποιον τείνει να παρεκκλίνει από την πορεία της κυβέρνησης και αποκλείοντας ακραίες φωνές και συμπεριφορές από τον κεντρικό πυρήνα του κόμματος.
Άλλωστε, δεν είναι κρυφή και η στήριξη που παρείχε ο εν λόγω στη “σαμαρική” πτέρυγα της ΝΔ, ενώ τώρα βλέπει πως η παρούσα κατάσταση δεν τον λαμβάνει υπόψιν της όσο ο ίδιος θα επιθυμούσε…
Ενώ και από θέσεις, οι μητσοτακικοί (τόσο Ντόρας, όσο και Κυριάκου) έχουν καταλάβει όλες τις θεσμικές καρέκλες της πόλης, του Νομού -μη σου πω και της Κρήτης…
Μακριά από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Μανούσος βλέποντας τους υπόλοιπους να επιβάλλονται στον κεντρικό μηχανισμό, νιώθει μάλλον μοναξιές, αφού η θέση που του πέταξαν στο ΝΑΤΟ δε φαίνεται να τον καλύπτει.
Έτσι προσπαθεί τώρα να αντιπολιτευτεί (ή έτσι νομίζει τουλάχιστον) την Ντόρα, μέσω του γιου της και κριτικάρει το μείζον ζήτημα του… χριστουγεννιάτικου στολισμού της πρωτεύουσας.
Να σημειωθεί ότι τον συγκεκριμένο στολισμό, ο οποίος έγινε από μεγάλο Ίδρυμα, δεν νομίζω ότι είχε σκοπό να σχολιάσει ο βουλευτής αν το γνώριζε από την αρχή. Αυτό εξάλλου, φάνηκε και σε όσα σχολίαζε αργότερα… και κατόπιν εορτής!
Έτσι θαρρεί πως θα έρθει στο προσκήνιο, μπας και του δώσουν σημασία οι εν τω Μαξίμου και τον… παίξουν κι εκείνον!
Άλλο κακό να μη σε βρει Μανούσο μου…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.