Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Τι δεν καταλαβαίνει η Ντόρα και ανοίγει την συζήτηση περί συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ;


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΘυμήθηκε ξαφνικά – μεσούσης της προεκλογικής περιόδου- η Ντόρα Μπακογιάννη ότι το  ΄15 η ΝΔ ήταν έτοιμη να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τη συζήτηση για «μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό».

Φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαία η αναφορά της, όταν μάλιστα έπετο της δήλωσης Μεϊμαράκη ότι είναι τιμητική για την Ελλάδα η πρόταση για βραβείο Νόμπελ στον Τσίπρα!!!

Είναι προφανές πως δεν θέλουν να καταλάβουν κάποιοι ότι
ο λαός κατανοεί πλήρως τα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο.

Το συμπέρασμα που βγάζει ο λαός είναι ότι όποιος δεν θέλει να αγωνιστεί για την καθαρή και ευρεία νίκη της ΝΔ ουσιαστικά υπονομεύει τον πρόεδρο του κόμματος, αλλά και την πλειοψηφία του λαού που αγωνίζεται για να φύγει μια ώρα αρχύτερα η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα από τη μεταπολίτευση κι έπειτα.

Στελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη δεν δικαιολογούνται να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις. Ο λαός δεν πιστεύει ότι δεν μπορούν να καταλάβουν το παραπάνω απλό συμπέρασμα και ο νους του τρέχει σε σκοπιμότητες. Υπάρχουν; Με τη στάση τους συντηρούν τη φημολογία. Και είναι κρίμα για την ίδια τη Ντόρα αλλά και για την ιστορία της.

ΥΓ: Κι άντε το ΄15 να μην ήξεραν ποιος είναι ο Τσίπρας. Τώρα γιατί συντηρούν τη φιλολογία περί συγκυβέρνησης; Δεν έμαθαν ακόμα με ποιόν έχουν να κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.