Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσίπρας για την υπόθεση Παππά - Καλογρίτσα

Συγκεκριμένες απαντήσεις επιμένει να ζητάει η Νέα Δημοκρατία για τις χθεσινές καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη σε σχέση με το κανάλι Καλογρίτσα, τονίζοντας πως όσο και να φωνάζει υποκριτικά ο κ. Τσίπρας «θα του θέτουμε τα ερωτήματα μέχρι να απαντηθούν».  Περίπου 24 ώρες μετά τη συνέντευξη του
εφοπλιστή και τα όσα δήλωσε σχετικά με την πρόταση του Ν. Παππά να δανειοδοτήσει το 2016 τον Χρ. Καλογρίτσα προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια που είχε αποκτήσει μέσω του πλειστηριασμού (διαδικασία που εν συνεχεία ακυρώθηκε συνολικά) δεν έχει δοθεί οποιαδήποτε απάντηση.
Αντιθέτως τόσο οι ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου όσο και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από την Καλαμάτα επέλεξαν τις προσωπικές επιθέσεις ως αντίδραση γεγονός που έχει προκαλέσει εύλογο ερωτήματα. Πολύ δε περισσότερο όταν ο ίδιος ο Ν. Παππάς δεν έχει απαντήσει αν πράγματι ζήτησε από τον Β. Μαρινάκη τη συγκεκριμένη εξυπηρέτηση προς τον Χρ. Καλογρίτσα.
«Όσο λιγοστεύουν οι μέρες για τις εκλογές, τόσο αυξάνονται οι χυδαίες επιθέσεις του κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι δεν ακούει τις κατηγορίες που τον αφορούν», τονίζει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. και θέτει εκ νέου το ερώτημα αν o κ. Παππάς ζήτησε από τον κ. Μαρινάκη να πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για το κανάλι του κ. Καλογρίτσα.
Πιο αναλυτικά, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσο λιγοστεύουν οι μέρες για τις εκλογές, τόσο αυξάνονται οι χυδαίες επιθέσεις του κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι δεν ακούει τις κατηγορίες που τον αφορούν. Αντί να παραληρεί, τον καλούμε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις: Ισχύει ή όχι ότι o κ. Παππάς ζήτησε από τον κ. Μαρινάκη να πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για το κανάλι του κ. Καλογρίτσα; Κι αν όχι, για ποιο λόγο ο κ. Παππάς δεν έχει ήδη υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση;

Όσο και να φωνάζει υποκριτικά ο κ. Τσίπρας, θα του θέτουμε τα ερωτήματα μέχρι να απαντηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.