Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Θεοδωρικάκος: Για τη Νέα Δημοκρατία οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα


Τ. Θεοδωρικάκος: Για τη Νέα Δημοκρατία οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα

Για τη Νέα Δημοκρατία οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα, ξεκαθάρισε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή. 
Μιλώντας στον News 24/7, ο κ. Θεοδωρικάκος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εθνικές εκλογές
ακόμη και πριν τον Μάιο, ωστόσο σημείωσε ότι «αν γίνουν σκέτες οι ευρωεκλογές το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τέτοιο που θα αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στο χώρο της κεντροαριστεράς».
«Ο κ. Τσίπρας σταδιακά συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να αντεπιτεθεί πολιτικά και τον περιμένει μια βαριά ήττα στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όταν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της συντριβής που τον περιμένει δεν νομίζω ότι θα σκεφτεί ότι θα μπορέσει να αντέξει άλλους πέντε μήνες εξουσίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκλέξει κανένα στέλεχός του περιφερειάρχη», δήλωσε ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι «στους τρεις μεγάλους δήμους το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ αρνητικό για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ».
«Γι' αυτό δεν ξέρω πόσες εκλογές θα έχουμε τον Μάιο ή και νωρίτερα. Για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα. Στόχος μας είναι μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Στις 26 Μαΐου το βράδυ όλοι θα καταλάβουν», είπε χαρακτηριστικά.
«Όλο και κάτι θα ψάξουν να βρουν για να σερβίρουν ενόψει εκλογών. Μπορεί να κατασκευάσουν κάποια σκευωρία, όπως εκείνη της Novartis που την έστησαν μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το μακεδονικό. Ο ελληνικός λαός πρέπει να περιμένει τα πάντα. Αναμένω από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ την πιο κίτρινη καμπάνια που έχουμε ζήσει ποτέ. Αναμένω παρεμβάσεις στους θεσμούς», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.