Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφια ευρωβουλευτής η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου- Πώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ο Κυρ. Μητσοτάκης


Ο Μητσοτάκης ευχαρίστησε την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή -Φωτογραφία: Intimenews/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ




Από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου της ΝΔ, έγινε γνωστό, ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.
Στη χθεσινή εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κ. Μητσοτάκης, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάρα πολύ ισχυρά τα εργαλεία που
μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας. Απαιτούν, όμως, οριζόντιες πολιτικές και απαιτούν κυρίως τη διάθεση να κάνουμε όλοι μαζί ένα τολμηρό άλμα στο μέλλον», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της αρμόδιας τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής της ΝΔ 'Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
«Την οποία ευχαριστώ για την παρουσίασή της εδώ και για όσα έχει προσφέρει στον τομέα Ψηφιακής Πολιτικής και της εύχομαι καλή επιτυχία επίσης στις νέες της προκλήσεις στην Ευρωβουλή», είπε και έκλεισε με μια φράση του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Λόιντ Τζορτζ: «Μη φοβάσαι το μεγάλο άλμα, δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.