Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση Interview: Στο 9,7% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Μια ακόμη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ξέρουμε όλοι, την απόλυτη κυριαρχία της ΝΔ στο πολιτικό σκηνικό και τη μη αναστρέψιμη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 9,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Interview, για λογαριασμό του
«Βεργίνα TV».

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 31,6% των ψήφων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 21,9%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,9%, το Κίνημα Αλλαγής με 6,5% και  το ΚΚΕ με 6 % .

Εκτός βουλής μένουν σύμφωνα με την έρευνα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,8% και το Ποτάμι με 1,8%. 

Επίσης, η Ένωση Κεντρώων βρίσκεται στο 2,5%, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου συγκεντρώνει 2,6%., η ΛΑΕ 1,9% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 12%.

Το αξιοσημείωτο από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Interview είναι ότι το 43% θεωρεί πως ο Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Αντίθετα, το 17% δηλώνει ότι δεν παρεμβαίνει ο Τζόρτζ Σόρος ενώ ένα ποσοστό 40% δεν γνωρίζει και δεν απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Τέλος όσον αφορά στη στάση του προέδρου της Δημοκρατίας, το 56% θεωρεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γιο το Σκοπιανό. Το ίδιο ποσοστό κρίνει αρνητικά την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.