Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Άδωνις: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι μακράν η πιο διεφθαρμένη


Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι μακράν η πιο διεφθαρμένη

Τη θέση πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι «μακράν η πιο διεφθαρμένη» εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως του έκανε εντύπωση που ο κ. Τσίπρας δεν ανέφερε τίποτα για όσα του είπαν στη Βουλή περί σκανδάλων.
Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο αντιπρόεδρος της Νέας
Δημοκρατίας ανέφερε για την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του «Ελ. Βενιζέλος» ότι η Διεύθυνση Ανταγωνισμού «απέρριψε την αρχική προσφορά των 485 εκατ. ευρώ και υποχρεώνει τώρα την κοινοπραξία να πληρώσει 1,1 δισ. ευρώ, δηλαδή 800 εκατ. ευρώ περισσότερα, προκειμένου να εγκρίνει την επέκταση της σύμβασης μέχρι το 2046. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Ή ο Τσίπρας είναι βλάκας ή ότι πήγε να τα πάρει».
«Όταν ο Σπίρτζης αλλάζει τους όρους του διαγωνισμού μετά τον διαγωνισμό για το Θριάσιο αυτό είναι λογικό;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης για να καταλήξει σχολιάζοντας την κυβέρνηση πως «οι άνθρωποι αυτοί κυβερνούν με την αίσθηση ότι δεν θα χάσουν ποτέ την εξουσία. Όχι μόνο θα χάσουν, αλλά οι ασχήμιες θα μεγαλώσουν την ήττα τους γιατί ο λαός τα σιχαίνεται αυτά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.