Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση "Εκτός πλαισίου" της ΝΔ για τα... ζώα συντροφιάς!!!


Με μια εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς ξεκινά αύριο, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, η σειρά δράσεων της Νέας Δημοκρατίας «Εκτός Πλαισίου».

Με τη σειρά δράσεων «Εκτός Πλαισίου» η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύει μια σειρά θεμάτων σχετικών με το δημόσιο χώρο, τον πολιτισμό, το κοινωνικό κράτος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για σημαντικά

ζητήματα, τα οποία δυστυχώς δεν απασχολούν συχνά την επικαιρότητα. Για αυτό το λόγο, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας, η Νέα Δημοκρατία προβάλλει τις σχετικές προτάσεις της και κάνει διάλογο ουσίας: με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με ειδικούς επιστήμονες, με τους ίδιους τους πολίτες.  Στόχος είναι να αναδειχθούν οι καλύτερες διεθνείς πρακτικές και να επιτευχθεί σύνθεση απόψεων, τις οποίες θα αξιοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η πρώτη εκδήλωση της σειράς δράσεων «Εκτός Πλαισίου» της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ έχει τίτλο «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς» και γίνεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απευθύνει και ένα σύντομο χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.