Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι εξυπηρετεί πολιτικοοικονομικά συμφέροντα, δηλαδή διαπλεκόμμενους!!!- Δημόσιο ξεκατίνιασμα!!!

Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα του Πάνου Καμμένου με την "Εφημερίδα των Συντακτών"
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που συνασπίσθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να πατάξουν τη διαπλοκή, υποστηρίζει ότι η μία από τις δύο βασικές εφημερίδες που στηρίζουν την κυβέρνηση, η "Εφημερίδα των Συντακτών", έγραψε όσα
έγραψε για την επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα (ότι μεζεύτηκε μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού) καθοδηγούμενη από πολιτικο επικχειρηματικά συμφέροντα!!!

Αρχικώς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγόρησε την Εφημερίδα των Συντακτών για ψευδή δημοσιεύματα, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ότι ο Πάνος Καμμένος «μαζεύτηκε» έπειτα από τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχόλιο ανώνυμου χρήστη του τουίτερ το οποίο ανέφερε «Η ΕΦΣΥΝ μιλάει για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Και μετά δίνει «πολιτική γραμμή» σε ρόλο υποβολέα. Κάπου τα έχουν μπλέξει λίγο...», ο Πάνος Καμμένος κλιμάκωσε την επίθεσή του προς την Εφημερίδα των Συντακτών.


«Η Εφημερίδα των Συντακτών εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με  πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα» ήταν η βαριά καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για μια εφημερίδα που στηρίζει με συνέπεια την κυβέρνηση Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.