Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Η βόλτα του Μητσοτάκη στα στέκια νεολαίας -«Χωρίς ΜΑΤ» με selfies και χειραψίες (Φωτογραφίες)Η βόλτα Μητσοτάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Φωτογραφία: twitter 

Σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που πήγε νύχτα στη Θεσσαλονίκη προστατευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την 83η ΔΕΘ, έκανε  περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  (χωρίς ΜΑΤ).
Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους.
Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και
στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.
Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ ανήρτησε φωτογραφίες στα social media με το ευγλωττο σχόλιο - αντίστιξη στην παρουσία του πρωθυπουργού την προηγούμενη εβδομάδα:
«Βόλτα στην πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη (χωρίς ΜΑΤ [😀] )» έγραψε.
«Του χρόνου να έρθεις ως πρωθυπουργός»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν χαλαρός και δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από όσους του ζήτησαν να βγούνε μία φωτογραφία.
«Του χρόνου να έρθεις ως πρωθυπουργός, είσαι ο πρωθυπουργός μας» του φώναξαν μερικοί από τους παρευρισκομένους σύμφωνα με το thestival.gr.
«Φέτος πάτε καλά» είπε σε δύο μικρούς φιλάθλους του Αρη
Ανάμεσα στους πολλούς πολίτες  που τον πλησίασαν για μια φωτογραφία βρίσκονταν και δύο μικροί φίλοι του Άρη.
Οι δύο νεαροί πλησίασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζήτησαν να βγουν μία selfie. Ο κ. Μητσοτάκης δεν του αρνήθηκε και τους ρώτησε τι ομάδα είναι.
"Άρης" απάντησαν με τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντά "φέτος πάτε καλά".
Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου