Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Νοτοπούλου: Πολιτικά χυδάια διαπλεκόμενο διαμέτρα που προσβάλει τους αγώνες της νεολαίαςπου σπουδάζει, δουλεύει, ξενιτεύεται...

Πολλά λέγονται για τη νέα υπουργό Μακεδονίας Θράκης και την πορεία της από τον χώρο των... καθαριστριών στον χώρο της πολιτικής, στο γραφείο του πρωθυπουργού και... στο υπουργείο.
Αντιγράφουμε από τον λογαριασμό της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου στο facebook:


"Επανέρχομαι στο θέμα της Νοτοπούλου διότι η χυδαιότητα του λαικισμού δεν πρεπει να μένει αναπάντητη.
Βγήκαν λοιπόν κατι συριζαϊκα αθύρματα που τα εχουν φυτέψει οι υπουργοί στο δημόσιο να ψελλίσουν οτι ειναι γαλόνι να εχεις δουλέψει ως καθαρίστρια στο Δήμο.
Μονο που η Νοτοπούλου ουδέποτε δούλεψε ως καθαρίστρια.
Ενα διαχρονικά διορισμένο κομματικό ενεργούμενο είναι που βολεύτηκε στο δημόσιο, με την δολιότητα της πρόσληψης στην καθαριότητα.
Οταν κομματικοί, υπουργικοί και πρωθυπουργικοί μέντορες σου κάνουν στρατα-στρατούλα σε δημόσιες θεσουλες που πληρώνει ο λαός χωρίς ουτε ένα ενσημο στον ιδιωτικό τομέα είσαι απλά ένα πολιτικά χυδαία διαπλεκόμενο διαμέτρημα. 
Η παρουσία σου δε, προσβάλλει τη νεολαία που μάχεται αυτές τις δύσκολες μέρες, σπουδάζει, δουλεύει, ξενιτεύεται και πασχίζει για ένα καλύτερο αύριο χωρίς τον κομματικό ωφελιμισμό μιας πρόσληψης στον πτωχευμένο ευρύτερο ελληνικό δημόσιο τομέα. 
Τα υπόλοιπα περι νιότης και ευκαιριών τάχα μου, σανος για αριστερούς κάφρους που αποθεώνουν τα κομματικά σαπρόφυτα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.