Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Ξέφυγε ο Ζάεφ με την ανοχή των Τσίπρα και Κοτζιά. Τώρα μιλά και για μακεδονικό στρατό που ανήκει στον ΝΑΤΟ!!!Ο Ζόραν Ζάεφ 
Δεν μπορεί κάτι τους δίνουν εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών γιατί μπορεί η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ για το Σκοπιανό να αναφέρει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», ωστόσο ο Ζόραν Ζάεφ μίλησε σήμερα για «μακεδονικό στρατό», έχοντας δεδομένη την ένταξη στο ΝΑΤΟ, ενώ καθημερινά μιλά για τη μεγάλη του επιτυχία για
αναγνώριση του "μακεδονικού έθνους" και της "μακεδονικής γλώσσας".
Σε δηλώσεις του την Τετάρτη σε ορκωμοσία στρατιωτών δήλωσε: «Το να είσαι στρατιώτης σε μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ σημαίνει ότι θα εργάζεστε σε βελτιωμένες συνθήκες, σύμφωνα με τα δεδομένα των συμμάχων του ΝΑΤΟ. Σαν στρατιώτες, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που θα είστε η πρώτη γενιά που θα υπηρετεί την χώρα ως μέλος του ΝΑΤΟ».
Θεωρώντας δεδομένη την είσοδο της χώρας του στη Συμμαχία, παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστω και μία χώρα να αντιδράσει δεν θα μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
Τον διαψεύδει όμως ο κ. Ζάεφ ο οποίος έκανε λόγο για «μακεδονικό στρατό».
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Премиерот Заев и министерката Шекеринска на прием на 125 нови професионални војници во Армијата на Република Македонија: Во вас се гледа иднината и безбедноста на државата, како прва генерација млади војници од припадници на сојузот.

➡️ http://vlada.mk/node/15102 
Οι δηλώσεις του Ζάεφ:«Το να είμαστε μέλη της Συμμαχίας θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες για εσάς. Ο Μακεδονικός Στρατός, για χρόνια επιχειρούσε χέρι – χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Η συμμετοχή σε αυτές τις αποστολές βοήθησε τον Μακεδονικό Στρατό να αυξήσει τις δυνατότητές του. Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της Μακεδονίας εργάζονται στενά για την ανοικοδόμηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματός σας μετά από μεγάλα αδιέξοδα και μεταρρυθμίσεις… Η προσέγγισή μας στην επίλυσή τους αυτές τις ημέρες μας έδωσαν ευχάριστα νέα και θετικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη πρόσκληση να γίνουμε το 30ό μέλος της Συμμαχίας», είπε ο Ζάεφ.
«Είστε μέρος της πρώτης ομάδας ενός συνόλου 375 νέων επαγγελματιών στρατιωτών που θα ενταχθούν στον Μακεδονικό Στρατό αυτή την χρονιά. Ξεκινάτε την καριέρα σας σε κρίσιμη περίοδο μεγάλων προκλήσεων, εκσυγχρονισμού και επαγγελματισμού του στρατού. Σε μια περίοδο στην οποία η Μακεδονία θα βελτιώσει τον στρατό της και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΝΑΤΟ», τόνισε η Υπουργός Αμυνας της ΠΓΔΜ Radmila Sekerinska.
Και αφού οι Σκοπιανοί (γιατί για εμάς Σκοπιανοί είναι οι  γιαλαντζί...) το έχουν τιμή τους και καμάρι τους το Μακεδονία και Μακεδόνες  και το διατυμπανίζουν παντού εμείς παίζουμε ...τις κουμπάρες και λένε πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, ότι αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ περί «μακεδονικού στρατού», πόσο σημαντικό είναι να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία των Πρεσπών.
Και συνεχίζοντας να πίνουν χωρίς να μας δίνουν, λένε ότι στη συμφωνία αναφέρεται ρητώς ότι ο επιθετικός προσδιορισμός για το κράτος, τα επίσημα όργανά του και τις άλλες δημόσιες οντότητες θα ευθυγραμμίζεται με το νέο όνομα της χώρας, δηλαδή, στη προκειμένη περίπτωση «στρατός της Βόρειας Μακεδονίας», επισήμαναν για την επίμαχη δήλωση πηγές του ΥΠΕΞ, που επικαλείται το ΑΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού έχουν πάρει όνομα, γλώσσα και κυρίως εθνότητα δεν τους σταματά τίποτα ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι γιαλαντζί, γιατί δεν ξέρουν τους πραγματικούς μακεδόνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου