Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τρεις φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην αρχηγούς της ΝΔ που λένε πολλά!!! - Δείτε τις φωτο


_DIM8703.jpg
Τρεις πρώην αρχηγοί της ΝΔ (οι δύο πρώην πρωθυπουργοί) βρέθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση της  Πολιτικής  Επιτροπής του κόμματος και παρακολούθησαν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ανακοίνωσε ότι Πρόεδρος του 12ου Συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει τον Δεκέμβριο και θα ασχοληθεί με τα
οργανωτικά θα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Είπε ο κ. Μητσοτάκης αναγγέλλοντας με θερμά λόγια την τοποθέτηση του κ. Μεϊμαράκη ως Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
Όλοι σήμερα γνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο μαζικό Κόμμα στη χώρα. Είναι Κόμμα ανοικτό στην κοινωνία. Και βέβαια ανοικτό στις νέες ιδέες.  Είναι το Κόμμα που διευρύνεται και αλλάζει. Πάντα όμως βασισμένο στις αξίες μας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του πατριωτισμού. Όλα αυτά ενώ προχωρούν και οι διαδικασίες για το 12ο Τακτικό Συνέδριο που θα γίνει στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε εκλογές, θα  μετατραπεί σε Συνέδριο νίκης και ελπίδας. Ένα Συνέδριο του οποίου την προεδρία αναλαμβάνει, και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με αυταπάρνηση την παράταξη από όποια θέση και να του ζητήθηκε.  Ένας άνθρωπος που, αποδεδειγμένα, αγαπά τη Νέα Δημοκρατία όσο λίγοι. Ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης.  Ευχαριστώ Βαγγέλη.
Νωρίτερα, πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, ο φακός αποτύπωσε στιγμιότυπα με τους κ.κ. Καραμανλή και Μεϊμαράκη, αλλά και με τον κ. Σαμαρά, αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ. Στιγμιότυπα που είναι εύγλωττα για τις καλές σχέσεις μεταξύ του σημερινού προέδρου του κόμματος και των προκατόχων του.


_DIM8086.jpg_DIM8103.jpg_DIM8724.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.