Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Κυριάκος από Λευκάδα: Οι Ελληνες δεν πιστεύουν πλέον τον Τσίπρα

Στη Λευκάδα πραγματοποιεί περιοδεία, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το νησί του Ιονίου ο κ.Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για άμεση προσφυγή στις κάλπες: «Να γίνουν εκλογές μια ώρα αρχύτερα».
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας γιατί στις εκλογές του 2015 κρατήσατε τη Λευκάδα μπλε και σε αυτές τις εκλογές θα κάνουμε όλα τα νησιά του Ιουνίου μπλε.
Βιώνουμε τα χειρότερα 3,5 χρόνια που έφερε αυτή η
κυβέρνηση στη μεταπολίτευση.
Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο Καμμενος λέει ότι «δεν υπογράφουμε» και το βράδυ ότι πηγαίνουν παρέα. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα.
Εμείς θα δημιουργήσουμε νέες δουλειές και θα κρατήσουμε τα παιδιά εδώ.
Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για το χρέος. Και δεν μιλά κανείς για τα χρέη τα δικά σας. Που σας παίρνουν οι τράπεζες ακόμη και το βράδυ τηλέφωνο. Εμείς θα ασχοληθούμε και με το ιδιωτικό χρέος, που δεν έχει ασχοληθεί κανείς», τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.
«Εκλογές μια ώρα αρχύτερα. Εμείς θέλουμε και αυτούς τους συμπολίτες μας που δεν ψήφισαν τη ΝΔ. Τους θέλουμε κοντά μας. Δεν μας ενδιαφέρει να νικήσουμε εκλογικά. Αλλά να κυριαρχήσουν οι ιδέες μας. Οι ιδέες αυτής της παράταξης που κράτησαν τη χώρα όρθια. Σας θέλουμε ελεύθερους να αναπτύσσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θέλουμε και ένα κράτος κοινωνικό, αλληλέγγυο στους πιο αδύναμους.
Εμείς δεν θέλουμε να διχάσουμε τους Ελληνες, θέλουμε εθνική ομοψυχία και ενότητα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε περιοδεία στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Νυδρί και το Μεγανησι. Νωρίς το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναχωρήσει για την Πάτρα όπου θα μιλήσει στο 6ο αναπτυξιακό συνέδριο για τη Δ. Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.