Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Στην Ιεράπετρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Πηγή: radiolasithi.gr

Στην Ιεράπετρα βρίσκεται απο τις 10.30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας του σε Λασίθι και Ηράκλειο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες:



O Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας  είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Προεδρο της Ν.Δ  στον οποίο δήλωσε μεταξύ των άλλων πως “Αισθανόμαστε εγκαταλελειμμένοι, ως νομός έχουμε τεράστιες δυνατότητες, αλλά θέλουμε στήριξη”.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε “Δεν θέλουμε Κρήτη 2 ταχυτήτων, ήρθα για να δω το τεράστιο θέμα της λειψυδρίας  από κοντά, τα έργα πάνε με σωστή διαχείριση του νερού


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  αφού συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας,  στη συνέχεια και μετά από τροποποίηση του αρχικού προγράμματοςβρέθηκε στο γρίο είχε ζητήσει και δημόσια  ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δει από κοντά την κατάσταση στο Φράγμα.




Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην πλατεία της Ιεράπετρας και από εκεί θα κατευθυνθεί προς το Δημαρχείο, όπου είναι προγραμματισμένη σύσκεψη για τη λειψυδρία με τη συμμετοχή φορέων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.