Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες -Την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας- Έξω από το χώρο της συνάντησης Τσίπρα- Ζάεφ

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ετοιμάζεται, αυτή τη φορά στις Πρέσπες, και μάλιστα για την ημέρα που θα υπογραφεί η συμφωνία.
Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση
Τσίπρα και Ζάεφ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος «όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα – Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία, τότε οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση για την υπογραφή μέσα στο σαββατοκύριακο, πιθανότατα στις Πρέσπες.
Όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος «θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, αφού δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.