Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Άγνωστος διάλογος στο Ζάππειο αποκαλύπτει ότι ο Τσίπρας πάει για... γαμπρός!!! - Λέτε να φάμε κουφέτα; Αχ, αυτή η "κανονικότητα"... θα του φορέσει μέχρι και παπιγιόν!!!



«Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στην Μπέττυ» -Ο άγνωστος διάλογος από το Ζάππειο



"Μεγαλύτερο υπήρξε το ενδιαφέρον για τη γραβάτα που φόρεσε ο πρωθυπουργός από την (μικρή) ελάφρυνση χρέους, κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, στον απόηχο του Eurogroup.
Μετά την εκδήλωση επικρατούσε κλίμα εφορίας μεταξύ των παρευρισκομένων και σύμφωνα με
πληροφορίες που επικαλείται το newsit, ο πρωθυπουργός αστειευόμενος σε πηγαδάκι είπε ότι με τη γραβάτα είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην Μπέττυ Μπαζιάνα.
Καμμένος: Σου πάει πολύ η γραβάτα.
Τσίπρας: Έτσι πιστεύεις; Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στην Μπέττυ.
Κάπου εκεί η Μπέττυ Μπαζιάνα έσκασε στα γέλια, του έλεγε «σταμάτα, σταμάτα».
Τσίπρας: Ναι, είμαι έτοιμος να της κάνω πρόταση γάμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός έχει υπογράψει με τη σύντροφό του σύμφωνο συμβίωσης".

Εκείνο που έχουμε μάθει μέχρι σήμερα είναι ότι ο κ. Τσίπρας τίποτε δεν λέει τυχαία. Πολλές φορές του "ξεφεύγουν" πράγματα για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη ή τους ενδιαφερόμενους.
Στην εν λόγω περίπτωση ενδιαφερόμενη είναι η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία πρέπει να πεισθεί ότι στο πλαίσιο της αλλαγής "δέρματος"... συγγνώμη, προφιλ ήθελε να  γράψω, από την πλευρά του κ. Τσίπρα και την ένταξή του στο πλαίσιο της... κανονικότητας και της κέντρο αριστεράς, πρέπει να αποκαταστήσει το κορίτσι.
Δεν μπορεί να είσαι αριστερός αστός και να την έχεις αστεφάνωτη!!!
Αυτά για την ελληνική συντηρητική, σε ό,τι αφορά στα οικογενειακά θέματα, κοινωνία, είναι πράγματα πρωτάσκουστα και ανήθικα...
Για το λόγο αυτρό στο πλαίσιο της μετατροπής του επαναστάτη Αλέξη σε κεντροαριστερό κ. Τσίπρα, συνεργάτες του τον προτρέπουν "να το πάρεις το κορίτσι".
Η Περιστέρα θεωρεί ακόμα αυτήν την συμπεριφορά πολύ αστική και έχει επιφυλάξεις αν πρέπει να εμπλέξει στην πολιτική, σε αυτόν τον βαθμό, την προσωπική της ζωή.
Η ιδέα, όπως λένε πληροφορίες μας, γεννήθηκε σε συνεργάτες του κ. Τσίπρα όταν είδαν πώς εκτοξεύθηκε η δημοτικότητα της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν όταν πριν μερικές μέρες γέννησε το πρώτο της παιδί.
Βέβαια, επειδή για... πρακτικούς λόγους δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο οι "εγκέφαλοι" του μαξίμου σκέφτηκαν τον γάμο!!!
Έτσι λοιπόν, αν η Περιστέρα ενδώσει σε αυτού του είδους τις αστικές συνήθειες, δεν απκλείεται να δουμε τον Αλέξη... γαμπρό!!!
Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου σε αυτόν τον τόπο; 
Γαμπρό με απειλή κουμπούρας το βλέπαμε στο παρελθόν.
Γαμπρό με την απειλή της... κάλπης, δεν είχαμε φανταστεί!!!
Άντε λοιπόν με φράκο και παπιγιόν!!!
Ο ένας φιόγκος πάνω στον άλλον!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.