Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΝΔ: Ξεκάθαρο «όχι» και στην κύρωση της συμφωνίας


ΝΔ: Ξεκάθαρο «όχι» και στην κύρωση της συμφωνίας

Ξεκάθαρη θέση έλαβε η ΝΔ τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην κύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών η κυρία Σπυράκη δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας.
“Ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε μία κακή συμφωνία. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι
πληγωμένη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αποδέχθηκε όσα καμία κυβέρνηση δεν είχε αποδειχθεί στο παρελθόν. Η ΝΔ δεν θα κυρώσει την συμφωνία που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου” επεσήμανε η κυρία Σπυράκη, θέση που επανέλαβε περισσότερες από τρεις φορές.
“Στο άρθρο 4 παράγραφο Ζ επισημαίνεται ότι μόλις η ΠΓΔΜ γνωστοποιήσει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις, η Ελλάδα θα κυρώσει την παρούσα συμφωνία. Η ΝΔ δε θα την κυρώσει. Σε όσα με ρωτάτε για το τι θα κάνουμε αν είμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση με την συμφωνία, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη χώρα” τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ.
“Η πραγματικότητα είναι ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη ζημιά για τη χώρα μετά την υπογραφή στις Πρέσπες. Αν η κυβέρνηση Καραμανλή είχε πει στο Βουκουρέστι “ναι” στην ένταξη στο ΝΑΤΟ της γειτονικής χώρας, με την προσωρινή ονομασία FYROM όλοι θα πανηγύριζαν” συμπλήρωσε η Μαρία Σπυράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.