Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Όλοι οι εθνομηδενιστές μαζί - Ο φιλοσκοπιανός Σόρος στηρίζει Τσίπρα- Ανησυχητικό για την Ελλάδα


Ο Τζορτζ Σόρος υπογράφει άρθρο στην εφημερίδα “New York Times”, χαιρετίζοντας το θάρρος του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ, όπως το περιγράφει, και προβλέπει ότι, μετά τη συμφωνία Ελλάδας και Σκοπίων διαμορφώνονται συνθήκες ειρήνευσης και
ευημερίας στα Βαλκάνια.
Η παρέμβαση του Τζορτζ Σόρος ήρθε μερικές μόλις ώρες μετά την προτροπή της κυβέρνησης Μέρκελ προς τα ελληνικά κόμματα, όπως και προς την αντιπολίτευση των Σκοπίων, να στηρίξουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, σε συνέχεια αντίστοιχης στήριξης και προτροπών από τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Τζορτζ Σόρος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

Εκείνο βέβαια που θα μπορούσαμε να επισημάνουμε είναι το γνωστό "όταν σε επαινούν οι εχθροί σου, ψάξου, κάτι στραβό έχεις κάνει".
Στην περίπτωση όμως Τσίπρα αυτό δεν ισχύει. Γιατί ο Σόρος είναι γνωστός εθνομηδενιστής, γεγονός που έχει επισημάνει και ο Μίκης Θεοδωράκης για τον Αλέξη Τσίπρα. Το είδαμε άλλωστε να εφαρμόζεται και στη συμφωνία με τα Σκόπια. 
Μάλιστα ο κ. Σόρος ονευρεύεται Βαλκάνια χωρίς σύνορα, ένα κράτος...
Και μη μπερδεύεστε με όσα έλεγε ο Ρήγας Φεραίος, γιατί ο Ρήγας ονειρευόταν την ειρηνική συνύπαρξη λαών και εθνών των Βαλκανίων χωρίς τον τουρκικό ζυγό.
Δεν ονειρευόταν Βαλκάνια υπό την οικονομική εποπτεία του Σόρος και των γερμανών της Μέρκελ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.