Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Απίστευτο: Η Κατερίνα Μάρκου ήταν εισηγήτρια του «όχι» για την αναδοχή και η ίδια ψήφισε «ναι»!


Φωτογραφία: Intimenews

Από την ΝΔ ψήφισαν «ναι» τέσσερις γυναίκες βουλευτές: Η Ντόρα Μπακογιάννη, η Ολγα Κεφαλογιάννη, η Νίκη Κεραμέως και η Κατερίνα Μάρκου. Το εντυπωσιακό, όπως επισημάναμε,  είναι ότι η κα Μάρκου ήταν εισηγήτρια εκ μέρους της ΝΔ για το «όχι» και τελικά η ίδια ψήφισε... υπέρ.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ έλειπαν οι διαφωνούντες (Μπόλαρης κλπ) αλλά από τους παρόντες ψήφισαν «όχι» δύο: Οι κ.κ. Παραστατίδης και Μιχελογιαννάκης.
Από τους ΑΝΕΛ ψήφισαν «ναι» μόνον οι παρόντες Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις.
Οι παρόντες βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ψήφισαν άπαντες «ναι» - μεταξύ των οποίων και η Φώφη Γεννηματά και ο Ευ. Βενιζέλος, ενώ υποστηρικτές του «όχι» όπως ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, απουσίαζαν.
Ποιοι απουσίαζαν
Πιο αναλυτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ απουσίασαν οι Κατρούγκαλος, Βαγενά, Κασιμάτη, Μπόλαρης, Γεννιά, Καραγιάννης και Κοντονής, από τη ΝΔ οι Σαμαράς, Καραμανλής, Μεϊμαράκης, Φορτσάκης, Δένδιας, Βαγιωνάς, Αυγενάκης και Βαρβιτσιώτης, από τους ΑΝΕΛ οι Π. Καμμένος και Κουντουρά και από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη οι Κωνσταντινόπουλος, Λοβέρδος, Κωνσταντόπουλος, Καρράς, Τζελέπης, Κρεμαστινός και Αρβανιτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου