Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Απίστευτο! Άλλαξαν το «Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε… «Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης» - Πρόκειται για δέσμευση του Τσίπρα στον Ζάεφ, μετά την αλλαγή της ονομασίας του αεροδρομίου των Σκοπίων;



 
  Μια απίστευτη καταγγελία έγινε στην ιστοσελίδα press-gr.com σχετικά με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγραψε ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης και επιβεβαίωσαν και χρήστες του διαδικτύου, οι εταιρίες εδώ και δύο ημέρες καλωσορίζουν τους επιβάτες στο αεροδρόμιο… Θεσσαλονίκης, κι όχι Μακεδονίας όπως ήταν μέχρι σήμερα.
Δυστυχώς η καταγγελία φαίνεται ότι ισχύει. Πρόκειται για μια τεράστια προδοσία κατά της ιστορίας
μας και του Μακεδονικού λαού.
Χαρακτηριστική είναι και η αλλαγή στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου, στην οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στη Μακεδονία:
Η αλλαγή αυτή συμπίπτει χρονικά με την αλλαγή στο όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων και το μοιραίο ερώτημα που προκύπτει είναι αν η αλλαγή αυτή έχει σχέση με αμοιβαίες συμφωνίες μεταξύ της κυβέρνησης Τσίπρα και της κυβέρνησης Ζάεφ. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι Σκοπιανοί κατά τις συνομιλίες με τον κ. Κοτζιά είχαν ζητήσει να μη προκαλούν και οι Έλληνες!!! Προφανώς η ονομασία "Μακεδονία" στο όνομα του αεροδορμίου της Θεσσαλονίκης θεωρήθηκε πρόκληση για τα Σκόπια και η κυβέρνηση προχώτησε σε αλλαγή του ονόματος.
Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρόκειται για πράξη μειοδοσίας που η αντιπολίτευση πρέπει να καταγγείλει.
Θεωρούμε απίθανο να έχει αλλάξει το όνομα η εταιρεία Fraport που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, αφού πρόκειται για κρατικό αερολιμένα και η γερμανικών συμφερόντων εταιρεία έχει μόνο την οικονομική διαχείριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.