Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΝΔ: Δεν είπε ο κ. Τσίπρας αν συμφωνεί με τη ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού

ΝΔ: Δεν είπε ο κ. Τσίπρας αν συμφωνεί με τη ψήφο των Ελλήνων του ΕξωτερικούΓια αμήχανη σιωπή του πρωθυπουργού που έσπασε μετά από 36 ώρες κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δικαίωμα της ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού.
Ωστόσο όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε αν συμφωνεί με την
πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
«Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του κ. Τσίπρα θα του θυμίσουμε ότι την πρόταση αυτή η Ν.Δ. την έχει καταθέσει δύο φορές ήδη από το 2016, ενώ ακόμη και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης είχε δεσμευθεί σε ανύποπτο χρόνο να την προωθήσει το συντομότερο θεωρώντας την αυτονόητη. Ο ίδιος ωστόσο ο κ. Τσίπρας παριστάνει και σήμερα ότι την ακούει για πρώτη φορά, καλώντας τη Ν.Δ. να λάβει θέση μόνο για την κατάτμηση της Β’ Αθήνας, παραβλέποντας ότι και αυτή υπάγεται στην πάγια πρότασή της» σημειώνει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Κακομαθημένα παιδιά δεν είναι εκείνα που θέλουν να δώσουν στους Έλληνες του εξωτερικού το αυτονόητο δικαίωμα της ψήφου, αλλά εκείνα που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι σε μια δημοκρατία οι καρέκλες της εξουσίας δεν είναι μόνιμες και επιστρατεύουν κάθε μέσο για να τις κρατήσουν λίγο ακόμη» καταλήγει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία «πως συσχετίζει δύο άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, θέλοντας να υποβαθμίσει την πολιτική σε ένα χυδαίο δούναι και λαβείν, όπως εξάλλου έχει συνηθίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.