Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Κυριάκος: Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο φέτος-Να μην κρίνονται τα πρωταθλήματα στα δικαστήρια


Μητσοτάκης: Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο φέτος-Να μην κρίνονται τα πρωταθλήματα στα δικαστήρια


thessnews.gr
Τη χαρά του για τη φετινή καλή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κοινή ραδιοφωνική συνέντευξη σε Ράδιο Θεσσαλονίκη, FM 100, Focus fm και τους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο, Βασίλη Κοντογουλίδη και Δημήτρη Βενιέρη.
Σε σχετική ερώτηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέψευσε ότι η δήλωση του για
το «πέτσινο» περσινό Κύπελλο ήταν δική του, αλλά έγινε από δημοσιογράφο.
«Έδωσα μια υπόσχεση να μη σχολιάζω τα ποδοσφαιρικά», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ενώ επισήμανε πως χαίρεται για τον ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα ότι η αντιπαράθεση δεν πρέπει να πηγαίνει εκτός γηπέδων και «τα ματς να κρίνονται στο γήπεδο», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμα ξεκαθάρισε ότι «εγώ θέλω καθαρούς κανόνες στο επιχειρηματικό παιχνίδι και δεν έχω προσωπική κόντρα με κανένα», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε ερώτηση περί ολιγαρχών, σημειώνοντας ότι  οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να μπαίνουν «στα χωράφια της πολιτικής», λέγοντας χαρακτηριστικά «να μη γίνονται πολιτικές παρεμβάσεις για τις επενδύσεις».
«Η χώρα διοικείται από την κυβέρνηση και τους τοπικούς άρχοντες, δεν πρέπει  να υπάρχει καμία σκιά που να έχει ποδοσφαιρική διάσταση», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Είμαι πάνω από όλα φίλαθλος δεν είμαι παθιασμένος οπαδός. Θα ήθελα να αναβαθμιστεί η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε συγκεκριμένα ενώ προσέθεσε ότι θα ήθελε να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε νέους Έλληνες παίκτες, αλλά και έμφαση στις σύγχρονές αθλητικές υποδομές δηλώνοντας μάλιστα ότι «είμαι θετικός σε ένα νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ», εφόσον όπως είπε θα τηρηθούν οι περιβαλλοντικοί και οι υπόλοιποι  κανονισμοί.
Κλείνοντας σημείωσε πως θέλει ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, με οικογένειες να έρχονται ατα γήπεδα και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, καλώντας τα πρωταθλήματα να κρίνονται στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.