Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Υποψήφια στα Χανία η Ντόρα; Οργιάζουν οι φήμες στην ιδιαίτερη πατρίδα των Μητσοτάκηδων

Πηγή:  cretalive.gr
Οι διαρροές που δημιουργούν και εσωτερικό πρόβλημα στα...Χανιά
Πάντα, όπως ξέρετε, κρατώ μικρό καλάθι για τις διαρροές που γίνονται πολύ πριν τις εκλογές και ειδικά όταν αφορούν σχεδιασμούς που έχουν να κάνουν με τη θεωρία περισσότερο και λιγότερο με την πράξη. Αλλά η πληροφορία μου δόθηκε εξ εγκύρου πηγής- πιο...έγκυρη δεν γίνεται!- και δεν
μπορώ παρά να μεταφέρω τα όσα άκουσε και τα οποία φέρεται να σχεδιάζει ή να αποφάσισε η οικογένεια! (Μία είναι η οικογένεια...δεν ρωτάνε).
Ε, λοιπόν, ναι δεν είναι μόνο ο Κώστας Μπακογιάννης για τον οποίο λέγονται διάφορα: ότι θα αφήσει την περιφέρεια και στις άλλες εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Εξ ου και οι...ευχές διαφόρων θαυμαστών του ευρυτάνα- κρητικού περιφερειάρχη.
Αλλά αυτό είναι το...κοινό μυστικό. Το άλλο που έχουν αποφασίσει- λένε- αν και εγω θα προτιμούσα το ρήμα "σκέφτονται" είναι να κατέβει η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια βουλευτής στα Χανιά! Γιατί; Μα, είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει ένδεια "βαριών ονομάτων" και δεν μπορεί να αφήσει τη γενέτειρα έτσι!
"Εχει δει και ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει θέμα σοβαρό στα Χανιά και θέλει να ενισχύσει την γενέτειρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος" μου είπαν και σας μεταφέρω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.