Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Έμπειρα και αξιόλογα στελέχη της Β. Ελλάδας αναλαμβάνουν καθήκοντα στη Διοικούσα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη



Συνέντευξη Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ Θεσσαλονίκης κ. Α. Γυφτόπουλου στο MyPortal.gr
Ο πρόεδρος κ. Α. Γυφτόπουλος
Συνεχίζεται η προσπάθεια ενδυνάμωσης των οργανώσεων του Κόμματος, καθώς και η ανανέωση του στελεχικού δυναμικού μέσα από τη συνδυαστική αξιοποίηση της εμπειρίας  παλιών στελεχών αλλά και της διάθεσης προσφοράς νέων, με καινοτόμες ιδέες. Στο
πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη ορίστηκαν τα νέα στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.):

·        
Θεόδωρος Καλλίτσης, Διευθυντής της Δ.Ε.,
·        
Αναστασία Ασπρούτσου, Αν. Διευθύντρια της Δ.Ε.,
·        
Αστέριος Τσουκαλάς, Αν. Διευθυντής της Δ.Ε.,
·        
Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού της Δ.Ε.,
·        
Θανάσης Βρίτκας, Αν. Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Δ.Ε.,
·        
Σωκράτης Δημητριάδης, Υπεύθυνος Οργάνωσης της Δ.Ε.,
·        
Κυριάκος Χαμουζάς, Αν. Υπεύθυνος Οργάνωσης της Δ.Ε.,
·        
Χρήστος Κοσκινάς, Μέλος της Δ.Ε.,
·        
Θεόδωρος Καραγιάννης, Μέλος της Δ.Ε.,
·        
Βάλια Καραμπατάκη, Μέλος της Δ.Ε.,
·        
Διονύσης Μαγουλάς, Μέλος της Δ.Ε.,
·        
Πάρης Μπίλιας, Μέλος της Δ.Ε., και
·        
Γιώργος Ταρασίδης, Διοικητικός Γραμματέας της Δ.Ε..

Ο κ. Θεόδωρος Καλλίτσης είναι κτηνίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στην επιστήμη τροφίμων-μικροβιολογία τροφίμων. Είναι Διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης βιομηχανικών προϊόντων στον όμιλο Vivartia (Goody's - Everest). Έχει διατελέσει υπεύθυνος σχολής ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και σήμερα είναι Πρόεδρος στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορδελιού - Ευόσμου Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Αναστασία Ασπρούτσου είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη γυναίκα εκλεγμένη Γραμματέας και Υπεύθυνη Τύπου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και άσκησε τα καθήκοντα αυτά την περίοδο 2000 - 2001.

Ο κ. Αστέριος Τσουκαλάς είναι οικονομολόγος και επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου Θεσσαλονίκης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου «
ANATOLIA». Συμμετέχει στην εταιρεία πολιτικού λόγου και προβληματισμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

Η κυρία Μελίνα Δερμεντζοπούλου είναι δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας. Το 2010 κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα.

Ο κ. Θανάσης Βρίτκας είναι πολιτικός επιστήμων και δικηγόρος Θεσσαλονίκης. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη.

Ο κ. Σωκράτης Δημητριάδης είναι αρχιτέκτονας, εκλεγμένο μέλος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης από το 2007 και απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου «ANATOLIA». Είναι εκλεγμένος στην κεντρική αντιπροσωπία του Τ.Ε.Ε. από το 2014 με την Δ.Κ.Μ.. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη.

Ο κ. Κυριάκος Χαμουζάς είναι οικονομολόγος και τραπεζικό στέλεχος. Είναι εκπρόσωπος από το 2007 του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη ζώνη καινοτομίας και ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Χρήστος Κοσκινάς είναι τοπογράφος μηχανικός. Μετείχε στη Διοικούσα Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης την περίοδο 1974 - 1976. Έχει διατελέσει Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Υπουργός Γεωργίας της Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο κ. Θεόδωρος Καραγιάννης είναι δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική Δικονομία. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και στέλεχος της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε.. 

Η κυρία Βάλια Καραμπατάκη δικηγορεί από το 1993 και είναι δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Κομοτηνής και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες του Α.Π.Θ.. Έχει διατελέσει μέλος της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Διονύσης Μαγουλάς είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών, υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Είναι πολιτικός αναλυτής, καθώς και τελειόφοιτος και της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ..

Ο κ. Πάρις Μπίλλιας είναι πολιτικός μηχανικός και Πρόεδρος του τμήματος κεντρικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. από το 2014 έως και σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης από το 1999 - 2005. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς από το 2014. Επίσης, είναι Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής κατασκευαστικής εταιρείας ιδιωτικών έργων.

Ο κ. Γιώργος Ταρασίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και μεταπτυχιακός φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διαχείριση Αποβλήτων. Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, εκπρόσωπος των σπουδαστών και εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Είναι υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.