Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ματαίωσαν ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη


Οπαδοί του ΠΑΟΚ ματαίωσαν ομιλία του Αδωνι Γεωργιάδη

Όλα τα είχαμε δει, τώρα το είδαμε κι αυτό. Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα Πέλλας σε διατεταγμένη υπηρεσία, ματαίωσαν με παρέμβαση τους κομματική εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη.
Επρόκειτο για εκδήλωση που είχε οργανώσει για τις 7.30 χθες το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεόδωρου
Καράογλου, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.
Όπωςείπε ο κ. Καράογλου στο e-koufalia.gr, περίπου 20 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο στα Κουφάλια στις 7.20μ.μ. και φώναζαν ότι είναι «ανεπιθύμητος» ο κ. Γεωργιάδης.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. τους πλησίασε και τους πρότεινε μια μικρή αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον ίδιο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι αρνήθηκαν επιμένοντας ότι είναι  «ανεπιθύμητος» ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Υστερα από επιθυμία του Θεόδωρου Καράογλου δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομικής δύναμης που ήταν στο σημείο.
Μετά από αυτό ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη ματαίωση της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. που είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως και στα Κουφάλια, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα.
Το πολιτικό γραφείο του κ. Καράογλου είχε οργανώσει και άλλες δύο εκδηλώσεις με ομιλητή τον κ. Γεωργιάδη. Μία σήμερα στις 11 το πρωί στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει χωρίς τον κ. Γεωργιάδη και η δεύτερη για σήμερα το απόγευμα στην Επανομή η οποία ματαιώθηκε.
Πάντως, μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με την είδηση που αφορά την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας για την εγκυρότητα του γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου