Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Συνεργάτες Σαμαρά: Γιατί ο Τσίπρας, πριν 6 μήνες, παραχώρησε το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου για να κάνει δείπνο η Novartis;


Ο Αντώνης Σαμαράς (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) 

«Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι», σχολιάζουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά κάνουν λόγο για φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατελείωτη λάσπη, με τα οποία προσπαθούν να πλήξουν τον πρώην πρωθυπουργό.
«Σε ότι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία
βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας», αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.
Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..
Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή «ΑΥΓΗ».
Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Novartis. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την Αυγή της εποχής (2/3/2013), καθώς  οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά», επισημαίνουν ακόμη.
«Σε σχέση με  το σημείωμα που αναφέρει κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!», αναφέρουν ακόμη οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.
«Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους»  είναι η υπόθεση Novartis. Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ το αίτημα της Νovartis και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας; Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017. Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!», καταλήγουν στη δήλωσή τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.