Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Διεγράφη ο Αντώναρος- Το τελευταίο διάστημα συμπεριφέρετο χειρότερα από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας για τον Άδωνη Γεωργιάδη- Η ανάρτηση που τον "έκαψε"!


Οπως ανακοίνωσε η ΝΔ «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη,
ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος».
 Πηγές της ΝΔ σημείωναν: «Οπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα μέσω των social media ο κ. Αντώναρος εξαπέλυε μύδρους εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Χθες μάλιστα χωρίς να κατονομάσει τον κ. Γεωργιάδη ο κ.Αντώναρος φρόντισε  να τον «φωτογραφίσει», ζητώντας εμμέσως την αποπομπή του.
Ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή είχε γράψει στο Facebook:
«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
Ακόμη κι αν γίνεται "τσίρκολο", όπως λέγανε οι παλιότεροι.
Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.
Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο -- και μάλιστα δοτό.
Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει.
Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο -- ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη.
Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρις χασιμο χρόνου».

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η παρακάτω ανάρτηση


«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».
 

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.